تولید باتریهای ساخته شده با گرافن برای افزایش عملکرد
به گزارش گروه علم و فناوری آنا، لیتن، یک استارتاپ مستقر در کالیفرنیا قصد دارد تولید گرافن را به منظور بهرهگیری برای افزایش عملکرد و کاهش هزینه تولید باتری انجام دهد.
در اوایل ماه جاری، این شرکت اعلام کرد که ۲۰۰ میلیون دلار برای تولید انبوه مواد گرافنی جذب کرده است، مادهای که میتواند در طیف وسیعی از کاربردها نظیر باتریهای نسل جدید استفاده شود.
به گفته «دن کوک»، بنیانگذار و مدیرعامل لیتن، گرافن «دی ۲» (۲ D) معمولی بسیار ساده است، هر چند علیرغم ساده بودن ساختاری، تولید انبوه آن دشوار است. در حقیقت، بخش اعظم آنچه امروزه بهعنوان گرافن فروخته میشود، در واقع فقط تکههایی از گرافیت معمولی است.
لیتن نه تنها قصد دارد چالشهای تولید گرافن را حل کند، بلکه ادعا میکند که میتواند ماده بسیار مفیدی را نسبت به گرافن استاندارد تولید کند.
توجه جهانی به موضوع انرژی و حمل و نقل باعث شده تا نیاز به باتری افزایش یابد، در نتیجه هر قدر باتریهای بیشتر، قویترو ایمنتر تولید کنیم، بهتر است. باتریهای قابل شارژ که با گرافن تقویت میشوند میتوانند نسل جدیدی از دستگاههای سبکتر و با دوامتر ذخیره انرژی با زمان شارژ کوتاهتر را ایجاد نمایند.
گرافن همچنین میتواند به دلیل توانایی خود در از بین بردن بهتر گرما و بهبود کیفیت باتری مانند چگالی انرژی بالا، کیفیت باتری را افزایش دهد. اما تاکنون، این مزایا فقط در شرایط آزمایشگاه به دست آمده و لیتن قصد دارد این شرایط را تغییر دهد.
در ماه ژوئن، لیتن از افتتاح اولین کارخانه تولید باتری لیتیوم-سولفور در سان خوزه کالیفرنیا خبر داد. این خط تولید آزمایشی ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار سلول در سال را دارد.
کوک گفت: ما انتظار داریم که تا پایان سال باتری لیتیوم-سولفور تجاری را در دسترس داشته باشیم و مشتریان برای تهیه باتری در قالب استوانهای یا کیسهای اقدام کنند.
بر خلاف باتریهای لیتیوم یون معمولی، باتریهای لیتیوم-سولفور با استفاده از گرافن که توسط لیتن تولید میشوند، از نیکل، کبالت یا منگنز استفاده نمیکنند که باعث کاهش اثرات زیست محیطی میشود. این باتریهای جدید هزینه کمتر و اثرات زیستمحیطی بسیار اندکی دارند. در این باتریها، گرافن جایگزین ترکیباتی میشود که اثرات مخرب زیستمحیطی دارند.
کوک شرکت خود را بهعنوان شرکت پلتفرم میبیند. ساخت مواد اساسی گرافنی به آنها این امکان را میدهد که انواع برنامههای کاربردی را در صنایع خودرو، حمل و نقل، دفاعی، هوافضا، تولی، انرژی و ساخت و ساز انجام دهد.
انتهای پیام/