نقشآفرینی جایزه مصطفی در همافزایی بین دانشمندان جهان اسلام
به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه پنجمین دوره جایزه مصطفی(ص) در محل چهلستون اصفهان با حضور روحاله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، علیاکبر صالحی دبیر علمی جایزه مصطفی(ص)، جمعی از سفرای کشورها، برگزیدگان پنجمین دوره و جمعی از دانشمندان جهان اسلام برگزار شد.
در این مراسم از برگزیدگان جایزه مصطفی (ص) ۲۰۲۳ تقدیر به عمل آمد.
مهدی صفارینیا دبیر جایزه مصطفی امشب در اختتامیه پنجمین دوره این جایزه گفت: حضور افراد در این مراسم احترام به علم و عالم است. اهمیت دادن به کسانی است که برای رفاه سلامت و امنیت بشریت تحت فرامین الهی تلاش میکنند و دغدغه نسل آینده را دارند.
صفارینیا گفت: بنیاد علم و فناوری مصطفی مأموریت خود را همکاری وهم افزایی بین نقشآفرینان علم و فناوری در جهان اسلام قرار داده است تا با اشتراک مساعی و امکانات بتواند نقش آفرین در پیشرفت علم و فناوری در ایران و جهان اسلام باشد.
وی گفت: در طول بیش از ۱۳ سال فعالیت بنیاد مصطفی فعالیتهای مختلف علمی برای دانش آموزان دانشجویان دانشمندان جوان و مراکز علمی و دانشگاهی و هزاران دانشمند و فرهیخته علمی از کشورهای اسلامی در آن شرکت داشتند.
وی ادامه داد: ظرفیت فراهم شده از بنیاد مصطفی متعلق به همه جهان اسلام و مراکز کشورهای اسلامی است و میتوانند بسته به علاقه و نیاز خود از آن استفاده کنند.
صفارینیا اضافه کرد: امیدواریم بنیاد مصطفی بتواند الگویی برای همکاریهای علمی و فناوری در جهان شود که چگونه افرادی با دغدغه مشترک میتوانند امکانات و ظرفیت های خود برای پیشرفت علمی جهان قرار دهند.
رئیس پارک فناوری پردیس گفت: اختتامیه این جایزه همزمان با میلاد پیامبر اعظم است که ضمن عرض تبریک به برگزیدگان جایزه مصطفی از اعضای گروههای داوری و مدیران استان اصفهان بهخصوص استاندار اصفهان و همه بانیان وخیرین حقیقی و حقوقی خود قدردانی میکنیم.
انتهای پیام/