سردار کارگر: یک میلیون نفر از بانوان پیشکسوت دفاع مقدس تجلیل میشوند
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در آستانه هفته دفاع مقدس، مراسم سراسری «جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز» امروز، ۲۹ شهریورماه، در حسینیه امام خمینی(ره) در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار شد.
در این مراسم جمعی از طلایهداران، خانوادههای شهدا، هنرمندان، نویسندگان، امدادگران، پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس حضور داشتند.
سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، نیز از حاضرین و سخنرانان این مراسم بود.
کارگر در ابتدای سخنان خود بیان کرد: موجب افتخار است که در آستانه چهل و سومین سالگرد آغاز حماسه ایستادگی، مقاومت و پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس و در گام دوم انقلاب اسلامی، مراسم سراسری «جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز» را همزمان با چهارمین آیین تجلیل از یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت برگزار کنیم.
رئیس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس، گزارشی از عملکرد این بنیاد ارائه داد: بر حسب تأکید رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، تکریم و تجلیل از پیشکسوتان جهاد مقاومت، از سال ۱۳۹۵ آغاز و در ۷ سال گذشته بیش از ۳ میلیون نفر پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت تجلیل شدهاند. در چهارمین آیین که از امروز و تا پایان سال ادامه دارد نیز از یک میلیون پیشکسوت زن دفاع مقدس و مقاومت که خودشان در جنگ حضور داشتند یا همسران پیشکسوتان هستند، تجلیل به عمل خواهد آمد.
وی افزود: کلان پروژههای تحقیقاتی ۶۸ گانه دفاع مقدس که سال گذشته در قالب نمایشگاه مورد بازدید امام خامنهای قرار گرفت، در قالب سامانه برخط اسناد دفاع مقدس افتتاح و انشاءالله تا پایان سال جاری بخش اعظم اسناد و مدارک در دسترس پژوهشگران و محققان حوزه دفاع مقدس قرار میگیرد.
کارگر تصریح کرد: مبنی بر فرمایش رهبر معظم انقلاب در ۳۰ شهریورماه سال گذشته، مبنی بر اینکه ما باید کاری کنیم نسل امروز، دفاع مقدس را همان طور بشناسند، ببینند و بدانند که پیشکسوتان دفاع مقدس که در حادثه بودند، قضایا را میدانند، بحمدالله گامهای خوبی برداشته شده، از جمله هماهنگی با وزارتخانههای مربوطه نظیر صداوسیما و همه مراکز و سازمانهای مردمنهاد. در دانشگاهها و مدارس برنامههای بسیار خوبی پیشبینی شده است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ادامه داد: تا الان ۲۹ موزه در حوزه دفاع مقدس ساخته شده و تا سال ۰۴ ۱۴، ۳۷ موزه کامل خواهد شد.
وی اظهار داشت: به رغم تعطیلی ۲ و نیم ساله سفرهای راهیان نور، به دلیل شیوع بیماری کرونا، این سفرها از اسفند سال ۱۴۰۰ مجدداً فعال شده و از مناطق عملیاتی در طول سال بازدید به عمل میآید. در این راستا ما کمک شایانی به دولت در مورد راهیان پیشرفت داشتیم که تجارب خوبی در راهیان نور بوده است.
وی افزود: با توجه به اینکه ساخت فیلمهای جنگی مستلزم تأمین محتوا برای فیلمنامه، تجهیزات موردنیاز و هزینههای بالای تولید، از دغدغههای هنرمندان عزیز بود، با تشکیل ستاد پشتیبانی از تولیدات هنری، به ویژه فیلم و سریال، در نیروهای مسلح تلاش شده تا فیلمسازان برای ساخت فیلمهای دفاع مقدس در تأمین امکانات مشکل نداشته باشند.
کارگر بیان کرد: در حوزه کتاب که صد برابری شدن آن دستور رهبر معظم انقلاب بود، بحمدالله با کارهای خوبی که انجام شده، تاکنون در طول ۷ سال گذشته، رشد ۳۰ برابری در حوزه کتاب دفاع مقدس داشتیم.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تصریح کرد: امیدوارم با اهتمام، ورود و اقدام شایسته مجلس شورای اسلامی، به حوزههای مرتبط با حفظ و نشر اسناد دفاع مقدس و مقاومت، که تضمینکننده حیثیت کشور، هویت ملت، امنیت فعلی و عزت ملت ایران بوده و قرنها میتواند مورد بهرهبرداری قرار گیرد، در برنامه هفتم توسعه توجهای ویژهای بشود.
انتهای پیام/