نتایج بررسیهای ناسا درباره یوفوها امروز منتشر میشود
به گزارش خبرنگار گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، تیم مطالعه یوفو ناسا امروز نتایج بررسیهای خود در این زمینه را اعلام میکند.
ناسا سال گذشته لیست ۱۶ نفرهای از دانشمندان را منتشر کرد که مطالعه آژانس فضایی در مورد پدیدههای هوایی ناشناس یا همان یوفوها را هدایت کنند. مطالعه مستقل یوفوهای ناسا در تاریخ ۲۴ اکتبر (۲ آبان سال ۱۴۰۱) آغاز شد و تا همین روزهای اخیر ادامه شد و طی آن، دانشمندان رویدادهای آسمانی را بررسی کردند که نمیتوان از آنها به عنوان هواپیما یا پدیدههای طبیعی شناخته شده یاد کرد.
این مطالعه فرصتی فراهم کرد تا درک خود را از دنیای اطراف خود گسترش دهیم.
این آژانس در سال ۲۰۲۲ گروهی از کارشناسان را مأمور کرد تا دادههای مربوط به پدیدههای ناهنجار ناشناس را بررسی کنند؛ اصطلاح جدیدی برای بشقاب پرندهها که اکنون شامل اجسام یا رویدادهای غیرعادی در آسمان، زیر آب یا در فضا میشود که نمیتوان فوراً شناسایی کرد. اکنون، این تیم قرار است نخستین گزارش خود را امروز منتشر کند که در آن پیشنهاداتی به ناسا در مورد چگونگی جمعآوری و تجزیه و تحلیل بهتر دادههایی که ممکن است به توضیح ماهیت و منشأ یوفوها کمک کند، ارائه میدهد.
براساس بیانیه ناسا که این جلسه توجیهی را اعلام کرد، سازمان هوانوردی و فضای آمریکا سریعاً متذکر شده که این گزارش بررسی یا ارزیابی مشاهدات غیرقابل شناسایی قبلی نیست.
مدیران ناسا، از جمله بیل نلسون، مدیر هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا به دیوید اسپرگل رئیس گروه مطالعاتی پدیدههای هوایی ناشناس وعضو هیئت علمی دانشگاه پرینستون در ایالات متحده آمریکا میپیوندد تا در ساعت ۱۰ صبح به وقت شرقی (۱۴۰۰ به وقت گرینویچ و ۱۷:۳۰ به وقت تهران) در روز پنجشنبه، یک جلسه توجیهی در مورد اولین گزارش این گروه برگزار کنند.
این جلسه برای علاقهمندان به صورت زنده در وبسایت خبری اسپیس و تلویزیون ناسا پخش میشود.
تیم مطالعه ۱۶ نفره یوفو ناسا شامل اسکات کلی، فضانورد سابق و طیف گستردهای از کارشناسان علمی از دانشگاه، صنایع هوافضا و هوانوردی، و یک روزنامه نگار علمی است.
تیم مستقل مطالعه یوفوها ناسا قبلاً یک جلسه عمومی در ۳۱ مه برگزار کرده است. در طول آن جلسه، گروه متخصصان تا حد زیادی راههایی را مورد بحث قرار دادند که میتوان دادههای بهتری را برای کمک به رفع برخی از رمز و راز پیرامون یوفوها جمع آوری کرد. یکی از موضوعات مشترک این نشست، نیاز به اطلاعات بیشتر و بهتر بود.
کمبود دادهها درباره یوفوها تا حدی ناشی از این واقعیت است که قابلیتهای بسیاری از حسگرهای پیشرفته که توسط دولت و ارتش ایالات متحده اداره میشوند، طبقه بندی شده باقی میمانند.
علیرغم فقدان اطلاعات قطعی، دن ایوانز ناسا در جلسه ۳۱ مه تاکید کرد که مطالعه موضوعی مانند یوفوها در حوزه علمی آژانس قرار دارد.
ایوانز گفت: در درجه اول، این فرصتی را برای ما فراهم میکند تا درک خود را از دنیای اطراف گسترش دهیم و این کار در حوزه تخصصی ما است.
موضوع یوفوها در سالهای اخیر به طور مکرر در دولت فدرال مورد بحث قرار گرفته است. در ماه ژوئیه، دو هوانورد سابق ارتش ایالات متحده در مورد برخورد با اشیاء عجیب و غریب که در حریم هوایی تحت کنترل ایالات متحده رخ داده است، شهادت دادند.
انتهای پیام/