گردهمایی رهبران فناوری در سنای آمریکا برای قانونگذاری هوش مصنوعی
دموکرات ارشد مجلس سنای آمریکا با رهبران فناوری آمریکا از جمله ایلان ماسک، مارک زاکربرگ و ساندار پیچای، در مورد چگونگی تنظیم مقررات هوش مصنوعی ملاقات کرد.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، دموکرات ارشد مجلس سنای آمریکا برای ملاقات با رهبران فناوری ایالات متحده از جمله تسلا مدیرعامل، ایلان ماسک، متا پلتفرم مدیرعامل مارک زاکربرگ و آلفابت ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل، روز چهارشنبه برای گردهمایی پشت درهای بسته در مورد چگونگی تنظیم مقررات هوش مصنوعی توسط کنگره به کاپیتول هیل رفت.
چاک شومر رهبر اکثریت سنا گفت: قانونگذاری در مورد هوش مصنوعی یکی از پیچیده ترین و مهم ترین موضوعاتی که کنگره تا به حال با آن مواجه بوده است.
قانون گذاران در حال دست و پنجه نرم کردن با چگونگی کاهش خطرات این فناوری نوظهور هستند که پس از انتشار چت جی پی تی ، افزایش سرمایه گذاری و محبوبیت مصرف کنندگان را تجربه کرده است.
قانون گذاران خواستار محافظت در برابر دیپ فیک های بالقوه خطرناک، دخالت در انتخابات و حمله به زیرساخت های حیاتی هستند.
از دیگر شرکت کنندگان مورد انتظار می توان به سم آلتمن، مدیرعامل اپنایآی و انویدیا اشاره کرد.
جنسن هوانگ ، مدیرعامل مایکروسافت، بیل گیتس مدیرعامل سابق مایکروسافت، لیز شولر و سناتورها مایک راندز، مارتین هاینریش و تاد یانگ از دیگر افراد حاضر در این گردهمایی بودند.
شومر که در ماه آوریل با ایلان ماسک صحبت کرد، از شرکت کنندگان درخواست کرد در مورد چرایی اقدام کنگره و سوالاتی که باید پرسیده شود همچنین چگونگی ایجاد اجماع برای نوآوری ایمن صحبت کنند.
در ماه مارس، ماسک و گروهی از کارشناسان و مدیران هوش مصنوعی با اشاره به خطرات بالقوه برای جامعه، خواستار تواقفی شش ماهه در توسعه سیستم هایی قدرتمندتر از (OpenAI's GPT - ۴) شدند.
این هفته، کنگره سه جلسه جداگانه در مورد هوش مصنوعی برگزار می کند. برد اسمیت، رئیس مایکروسافت، روز سه شنبه به کمیته فرعی قضایی سنا گفت: کنگره باید به ترمزهای ایمنی برای هوش مصنوعی داشته باشد که زیرساخت های حیاتی را کنترل یا مدیریت کند.
اسمیت حفاظتهای هوش مصنوعی را با نیاز به مدارشکن ها در ساختمان ها، اتوبوس های مدرسه دارای ترمزهای اضطراری و هواپیماها دارای سیستم های اجتناب از برخورد مقایسه کرد.
رگولاتورها در سطح جهان در تلاش هستند تا قوانین حاکم بر استفاده از هوش مصنوعی مولد را تدوین کنند که می تواند متن ایجاد کند و تصاویری تولید کند که منشا مصنوعی آن ها تقریبا غیرقابل تشخیص است.
ادوبی، انویدیا و پنج شرکت دیگر گفتند که تعهدات داوطلبانه هوش مصنوعی رئیس جمهور جو بایدن را امضا کرده اند که نیازمند مراحلی مانند واترمارک کردن محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی است.
تعهدات اعلام شده در ماه ژوئیه با هدف اطمینان از عدم استفاده از قدرت داعش برای اهداف مخرب بود. گوگل، اوپن ایآی و مایکروسافت در ماه جولای قرارداد امضا کردند.
انتهای پیام/