شرکتهای دانشبنیان برای دریافت تسهیلات چه کار کنند؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها برای رشد و توسعه خود به حمایتهای همهجانبه نیاز دارند؛ این حمایتها تسهیلاتی مثل پرداخت وام ازسوی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری است و بهمنظور کمک به اشتغال و صنایع خلاق و افزایش فروش کالاهای دانشبنیان به این شرکتها اعطا میشود.
شرکتهای دانشبنیان باید ابتدا برای گرفتن تسهیلات ثبتنام کنند، برای ثبتنام این تسهیلات، لازم است در سایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری یا همان سامانه غزال نسبت به ثبت درخواست و ارائه طرح خود اقدام کنند.
شرکتهای دانشبنیانی که قصد تکمیل و ارتقای محصولات، نمونهسازی صنعتی یا ظرفیتسازی برای ورود محصول دانشبنیان به بازار از طریق تولید تعداد محدودی از آن را دارند میتوانند جهت تأمین هزینههای تحقیقاتی یا تولید در مقیاس محدود، شامل نیروی انسانی، مواد اولیه، برونسپاری و تجهیزات ضروری بهرهمند شوند.
شرایط و ویژگیهای این تسهیلات شامل وامهای با درصد بسیار کم و حداکثر زمان تنفس و بازپرداخت ۳ سال و همچنین پرداخت بهصورت مرحلهای و متناسب با پیشرفت طرح است و برای دریافت این تسهیلات الزام به ارائه طرح فنی، بازار و مالی با تکمیل کاربرگ درخواست «تسهیلات نمونهسازی» هستند.
در واقع یک شرکت دانشبنیان ممکن است در ابتدای کار هیچ سرمایه قابل لمسی نداشته باشد و تنها دانش، فناوری، تخصص علمی و پژوهشی افراد شاغل در آن، سرمایه این شرکت را تشکیل دهد.
در شرکتهای دانشبنیان همانند سایر شرکتهای تجاری دیگر، دغدغههای مالی وجود داشته و هدف نهایی آنها نیز ثروتآفرینی است. تفاوت اصلی یک شرکت دانشبنیان با سایر شرکتها تجاری، در روش انجام این کار است.
یک شرکت دانشبنیان تلاش میکند که از طریق توسعه علمی و پژوهشی و البته ارتقای فناوریهای موجود در حوزه تخصصی فعالیت خود، ثروت ایجاد کنند.
انتهای پیام/