دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مشکینی: دانشگاه آزاد اسلامی سازمانی فناورانه و ثروت‌آفرین در کسب‌وکارهای نوین کشور است

مشکینی: دانشگاه آزاد اسلامی سازمانی فناورانه و ثروت‌آفرین در کسب‌وکارهای نوین کشور است
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری گفت: بسترسازی برای ری برندینگ دانشگاه آزاد از یک نهاد کاملا علمی و پژوهشی به سازمان فناورانه و ثروت آفرین با حضور مؤثر در اقتصاد و کسب‌وکارهای نوین کشور، انجام شده است.
کد خبر : 867659

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست و هفتمین شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مجید مشکینی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری برگزار شد.

در این جلسه او با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مسیر جدیدی برای درآمدزایی و ثروت آفرینی ایجاد کرده، گفت: با آزادسازی ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور و سرمایه و ثروت بزرگ انسانی و کشوری که در اختیار دارد و همچنین با رویکرد حل مسائل کشور با استفاده از ظرفیت‌های علمی و فناورانه، در چند سال آینده درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد از درآمدهای شهریه‌ای فراتر خواهد رفت.

او خاطر نشان کرد: بررسی طرح‌ها، ایده‌ها، ظرفیت‌ها و محصولات نوآورانه و فناورانه دانشگاه آزاد در کنار نیروی توانمند علمی این دانشگاه در سراسر کشور مسیری را برای ما ترسیم ساخته که امید فراوانی برای حضور مؤثر دانشگاه در طرح‌های کلان و حل مسائل مهم کشور ایجاد شده است. بسترسازی برای ری برندینگ دانشگاه آزاد از یک نهاد کاملا علمی و پژوهشی به سازمان فناورانه و ثروت آفرین با حضور مؤثر در اقتصاد و کسب‌وکارهای نوین کشور، انجام شده و ما در حاضر با تغییر ریل دانشگاه، در حال بهینه‌سازی ظرفیت‌های دانشگاه برای کسب درآمد هستیم. 

پس از سخنان مشکینی، بررسی اساسنامه سرای نوآوری فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته واحد سیرجان در دستور کار قرار گرفت. این سرا یکی از سراهای موفق دانشگاه آزاد اسلامی است که توانسته با توجه به ظرفیت‌های علمی و فناورانه خود، قراردادها و تفاهم‌نامه‌های مهم و متعددی با صنایع استان کرمان منعقد کند و بر همین اساس، به دنبال ایجاد استقلال بیشتر برای افزایش حوزه فعالیتی خود در بازار است. با توجه به این موضوع، شورای مدیریت دانش‌بنیان با کلیات اساسنامه سرای نوآوری فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته پس از اصلاحات بر اساس آیین‌نامه جامع فناوری و سراهای نوآوری موافقت کرد. 

همچنین در خصوص تصمیم‌گیری درباره سرای نوآوری تولیدات دام و طیور واحد دانشگاهی خرم‌آباد، شورا مقرر ساخت تا پس از بازدید و ارزیابی یک تیم تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی، به این واحد برای فعال‌سازی این سرا فرصت مجدد داده شود.

شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان تصمیم گرفت تا آیین‌نامه اداره هیئت عاملی سراهای کشاورزی به عنوان اساسنامه و ساختار تفصیلی سرای نوآوری بذرهای گلخانه‌ای و گیاهان دارویی و سرای نوآوری کشت و تجاری‌سازی گیاهان دارویی مبنا قرار گیرد. 

در ادامه جلسه، تأسیس سرای نوآوری جلبک در واحد شهر قدس مورد موافقت قرار گرفت. این سرا قرار است تا اواخر مهرماه سال جاری راه‌اندازی شود. 

همچنین در خصوص راه‌اندازی سکوی عرضه و تقاضای محصولات فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی، مقرر شد تا هسته‌ها و شرکت‌های فناور فعال در این عرصه در دانشگاه آزاد، طرح‌های خود را به شورای مدیریت دانش‌بنیان ارائه دهند و پس از بررسی و داوری از سوی این شورا، این سکو راه‌اندازی و وارد فاز اجرایی شود. 

در این جلسه پس از بررسی طرح شرکت سامانه یکپارچه هوشمند برنامه پذیر مانیتورینگ حسگرها و کنترل اقلیم بی‌سیم گلخانه‌ها، پالایشگاه و مرغداری و سیستم هوشمند الکترواپتیکی تصمیم گرفته شد تا دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت در این طرح‌ها، تولید این محصولات را در دستور کار قرار دهد. 

در انتها، بررسی اساسنامه شرکت آزمایشگاهی و کارگاهی در دستور کار قرار گرفت که شورا با راه‌اندازی شرکت در این حوزه از سوی دانشگاه آزاد اسلامی موافقت کرد.

عبدالله محمدی؛ مدیرکل شبکه آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه آزاد عنوان کرد که درآمد دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1401 از خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی 55 میلیارد تومان بوده که با تغییر در ساختار این شبکه و تبدیل به شرکت، می‌توان ظرفیت‌های دانشگاه را در این حوزه فعال‌تر ساخت و درآمدها نیز افزایش قابل توجهی خواهد داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب