چه شرکتهای دانشبنیانی حمایت میشوند؟
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمایت از شرکتهای دانشبنیان به عنوان یکی از اصول اصلی پشتیبانی از فعالیت شرکتها است که بر اساس قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانشبنیان و تجاریسازی نوآوریها و اختراعات صورت میگیرد.
حمایت شرکتهای دانشبنیان شامل، تسهیلات مالی صندوق نوآوری شکوفایی اعطای وامهای کمبهره یا بدون بهره، معافیتهای گمرکی و مالیاتی یکی دیگر از حمایتها است و همچنین دریافت جواز تأسیس و پروانه بهرهبرداری و تسهیل شرایط حضور این شرکتها در مناقصات می شود.
در طرح حمایت، تأمین تمام یا بخشی از هزینه تولید، عرضه یا بهکارگیری نوآوری و فناوری با اعطا تسهیلات کمبهره یا بدون بهره بلندمدت یا کوتاهمدت است. همچنین با استقرار واحدهای پژوهشی، فناوری، مهندسی و تولیدی شرکتها و مؤسسات دانشبنیان در محل پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، مناطق ویژه اقتصادی و یا مناطق ویژه علم و فناوری این حمایت ها صورت می گیرد.
یکی دیگر حمایتها ایجاد پوشش بیمهای مناسب برای کاهش خطرپذیری محصولات دستاوردهای دانش، نوآوری و فناوری در تمام مراحل تولید، عرضه و بهکارگیری بوده و تسهیل شرایط مناقصه در موضوعات مرتبط، تمهید امکان مشارکت شرکتها و مؤسسات دانشبنیان موضوع این قانون است.
البته این را باید بدانیم که شرکتهای دولتی، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی و نیز شرکتها و مؤسساتی که بیش از ۵۰ درصد از مالکیت آنها متعلق به شرکتهای دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی باشد، مشمول حمایتهای این قانون نمی شوند.
انتهای پیام/