فضانوردان کرو-۷ به سوالات دانشآموزان پاسخ میدهند
به گزارش خبرنگار گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از ناسا، برای دانشآموزان ایالت جورجیا و تگزاس هفته آینده فرصتهای جداگانهای فراهم شده تا صحبتهای فضانوردان ناسا در ایستگاه فضایی بینالمللی را شنونده باشند.
این دو تماس فضا به زمین که برای روزهای چهارشنبه و پنجشنبه تدارک دیده شده در تلویزیون ناسا، برنامه ناسا و وب سایت آژانس به صورت زنده پخش میشود.
در ساعت ۱۰:۵ صبح روز ۶ سپتامبر به وقت شرقی (۱۷:۳۵ دقیقه روز چهارشنبه به وقت تهران)، یاسمین مقبلی و فرانک روبیو فضانوردان ناسا به سوالات از پیش ضبط شده دانشآموزان در اولمیتو، تگزاس پاسخ میدهند. این رویداد که توسط انجمن نجوم تگزاس جنوبی برگزار میشود، افرادی از جامعه عمدتاً لاتین تگزاس براونزویل را دربرمیگیرد. مایک فوسوم فضانورد بازنشسته ناسا نیز سخنان پایانی را ارائه میکند.
علاوه بر این هر رسانهایی که علاقهمند به پوشش رویداد است میتواند تا روز سهشنبه درخواست خود را ثبت کند تا امکان پوشش این برنامه برای آنها نیز فراهم شود.
در ساعت ۱۰:۲۵ صبح روز ۷ سپتامبر (ساعت ۱۸ روز پنجشنبه به وقت تهران)، مقبلی و روبیو همچنین به سوالات از پیش ضبط شده دانش آموزان مدرسه ابتدایی در گری، جورجیا پاسخ میدهند.
این رویداد قرار است دانشآموزان روستایی و حومه شهری را در معرض فرصتهایی که به فعالیتهای هوا و فضا مربوط میشوند قرار دهد.
بیش از ۲۲ سال است که فضانوردان به طور مداوم در ایستگاه فضایی زندگی و کار میکنند، فناوریها را آزمایش میکنند، فعالیتهای علمی انجام میدهند و مهارتهای مورد نیاز برای اکتشاف دورتر از زمین را توسعه میدهند.
جدیدترین فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی و ماموریت به این ایستگاه شامل چهار فضانورد ماموریت کرو-۷ میشود که هفته گذشته از مرکز فضایی کندی در فلوریدا به ایستگاه فضایی بینالمللی رسیدند.
ماموریت کرو-۷ متشکل از یاسمین مقبلی از ناسا به عنوان فرمانده، آندریاس موگنسن از آژانس فضایی اروپا، ساتوشی فوروکاوا از آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن و کنستانتین بوریسوف از آژانس فضایی روسکاسموس روسیه است. مقبلی و بوریسوف هر دو در اولین پرواز فضایی خود هستند، در حالی که موگنسن و فوروکاوا دومین پرواز خود را انجام میدهند.
فضانوردان ساکن در فضا با مرکز کنترل ماموریت ناسا در هیوستون به طور شبانهروزی از طریق شبکه ارتباطات و ناوبری فضایی (SCaN) ارتباط برقرار میکنند. تحقیقات مهمی که در ایستگاه فضایی بینالمللی انجام میشود درواقع به نفع مردم است و زمینه را برای اکتشافات آینده فراهم میکند.
ناسا به عنوان بخشی از برنامه آرتمیس، تصمیم دارد فضانوردانی را به ماه بفرستد تا برای اکتشافات آینده انسان در ماه آماده شوند.
انتهای پیام/