دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

به‌کارگیری فناوری احراز هویت بیومتریک در «هارد اکسترنال» دانش‌بنیان

به‌کارگیری فناوری احراز هویت بیومتریک در «هارد اکسترنال» دانش‌بنیان
یک شرکت دانش‌بنیان به تازگی حافظه امن هوشمندی تولید کرده است که از قابلیت احراز هویت بیومتریک بهره برده است.
کد خبر : 865785

شیدا صفایی، مدیر فروش یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره محصول و خدمتی که ارائه می‌دهند، گفت:‌ این شرکت دانش‌بنیان در سال ۱۳۸۳ با هدف حضور موثر و تخصصی در حوزه امنیت اطلاعات و ارتباطات و با تمرکز بر تولید، عرضه محصولات و ارائه خدمات در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات و به‌خصوص زیرساخت کلید عمومی یا احراز هویت دیجیتال تأسیس شد.

ارائه یک حافظه امن هوشمند با تاییدیه دانش‌بنیان

وی در ادامه افزود: ما در حوزه رمزیاب و توکن‌های امضای دیجیتال فعال هستیم. به تازگی محصولی را تولید کرده‌ایم که تاییدیه دانش‌بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دارد و در ظرفیت‌های ۱۲۸، ۵۱۲ و یک ترابایت طراحی شده است. حافظه رایبد در واقع یک حافظه جانبی متشکل از یک «اس‌اس‌دی» (SSD) است که اطلاعات را به‌واسطه یک ماژول سخت‌افزاری به‌صورت رمزنگاری شده و امن ذخیره می‌کند.

این فعال حوزه دانش‌بنیان درباره نحوه اتصال به این محصول فناورانه بیان کرد: این محصول از طریق احراز هویت با مولفه‌های زیست‌سنجی مانند اثرانگشت یا تشخیص چهره با یک اپلیکیشن موبایل و نزدیک کردن گوشی همراه، دسترسی لازم به اطلاعات رمزنگاری شده موجود بر روی حافظه را برای کاربر فراهم می‌کند. با فاصله گرفتن گوشی از آن، این دسترسی قطع خواهد شد.

صفایی درباره دغدغه اصلی که با آن موجه هستند، اظهار کرد: گرفتن برخی از تاییدیه‌های لازم، بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان را با چالش روبه‌رو می‌کند. ضمن اینکه شناساندن محصول و جا انداختن این فرهنگ که در حوزه امنیت سایبری باید هزینه کرد، دغدغه‌ اصلی است که پیش روی خود داریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب