دانشبنیانها در بازار «خودرو کرایه» رقابت ایجاد کنند
حسن هاشمی رئیس اتحادیه خودرو کرایه و مؤسسات توریستی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به اهمیت توسعه فناوری در صنف خودرو کرایه و مؤسسات توریستی گفت: رهبر معظم انقلاب نسبت به اهمیت توسعه اقتصاد دانشبنیان تأکید دارند. بهمنظور تحقق این هدف لازم است از شرکتهای دانشبنیان در بخشهای مختلف حمایتهای لازم به عمل بیاید.
به گفته هاشمی؛ امروز موضوع حمل و نقل شهری یکی از اساسیترین مسئله برای مدیران شهری است.چراکه تسهیل و تسریع در تردد به ویژه در کلان شهرها تبدیل به رقابت در بین موسسات خودرویی شده است. همین دلیلی بر الزام ورود علم و فناوری در این عرصه شده است.
وی تصریح داشت: بحث دانش در این صنف شاید در ظاهر خیلی موضوع جدی و مهمی نباشد اما شرکتهای دانشبنیان در این عرصه می توانند با تکنولوژی روز دنیا رقابت را در بازارایجاد و وضعیت را به گونهای که مورد سلیقه مسافران شهری است تبدیل کنند.
فناوری در صنف خودرو کرایه رواج یافته است
رئیس اتحادیه خودرو کرایه و مؤسسات توریستی تصریح کرد: استفاده از فناوری و دانش فنی در صنف خودرو کرایه و مؤسسات توریستی طی سالهای اخیر رواج یافته و همین امر بازار آژانسها را کساد کرده است.
هاشمی خاطرنشان کرد: برای استفاده از فناوری در این صنف لازم است ابتدا بستر خدمات اجتماعی ازجمله سرویسهای بهداشتی، سالن غذاخوری، استراحت گاه و ... فعال باشد تا رانندگان ناچار نباشند در شرایط نامناسب از خودرو بهجای تمام این اماکن استفاده کنند.
این مسئول صنفی اظهار کرد: با تکیهبر پتانسیل نخبگان ایرانی میتوان نرمافزاری متناسب با شرایط کشور طراحی و از آن استفاده کرد.
گردش مالی هزاران میلیاردی با تکیهبر دانش و فناوری
رئیس اتحادیه خودرو کرایه و مؤسسات توریستی با تأکید بر ضرورت اجرای فرمانهای رهبر معظم انقلاب در مورد تحقق اقتصاد دانشبنیان گفت: اقتصاد دانشبنیان باید در کشور رونق گرفته و مواهب آن نصیب همگان شود. بهعنوانمثال اگر قرار است فناوری و دانش روز به عرصه خدمات اتومبیل کرایه وارد شود ابتدا باید این امکان به وجود بیاید که رانندگان بهعنوان سهامداران اصلی شرکت باشند.
هاشمی گفت: متأسفانه در حال حاضر دو شرکت با تکیهبر دانش و فناوری درزمینهٔ اتومبیل کرایه وارد بازار شده و گردش مالی هزاران میلیاردی دارد، ولی منافع آن صرفاً نصیب صاحبان شرکت شده و رانندگان از آن منتفع نمیشوند.از این رو با افزایش تعداد این شرکتها علاوه بر اشتغالزایی می توان امید وار بود که حجم گردش مالی در اقتصاد کشور افزوده می شود.
رئیس اتحادیه خودرو کرایه و مؤسسات توریستی تأکید کرد: پیشازاین صنف ما نزدیک به دو هزار عضو داشت که با شیوع ویروس کرونا و فعال شدن تاکسی اینترنتیها این تعداد به ۵۰۰ عضو رسیده است.
انتهای پیام/