دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مطرح کرد؛

استفاده از ظرفیت بازی‌‌های رایانه‌ای برای حل چالش‌های کشور

استفاده از ظرفیت بازی‌‌های رایانه‌ای برای حل چالش‌های کشور
فرزانه شریفی گفت:‌ بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای سعی کرده خلأ نیروی انسانی در صنعت بازی را با شناسایی استعدادها و ظرفیت‌ها در سراسر کشور رفع کند.
کد خبر : ۸۶۲۶۶۸

فرزانه شریفی، سرپرست معاونت پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره آمار دقیق بازی‌های ایرانی تولید شده، گفت: امکان احصای تعداد دقیق بازی‌های ساخته شده در ایران یا حتی کشورهای دیگر وجود ندارد، چون بازی‌ها به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه تولید می‌شوند و فقط در یک پلتفرم نیستند. بازی‌سازان در پلتفرم‌های فروشگاه دیجیتال خارجی بازی‌های خود را به صورت فراملی و بین‌المللی عرضه می‌کنند. در واقع بین چند کشور محصول چند ملیتی محسوب می‌شود و دیگر نمی‌شود گفت آن بازی صرفا برای ایران است. 

وی در ادامه اظهار کرد: در ایران مشخص نیست که چه تعداد بازی‌ساز و گیمر داریم و هیچ امکان و بستر دقیق یا کانال مشخصی برای شناسایی تعداد بازی‌سازان نداریم. اما براساس پیمایش گزارش نمایه باز بنياد ملی بازی‌های رایانه‌ای که هر دو سال یکبار منتشر می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۰، ۳۴ میلیون گیمر در کشور داشتیم.

برطرف کردن خلأ نیروی انسانی با شناسایی استعدادها

سرپرست معاونت پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای درباره چالش‌ها و دغدغه بازی‌سازان ایرانی، اظهار کرد: مهم‌ترین نقطه ضعفی که در فرایند صعودی و در تولید بازی وجود دارد، چالش نیروی انسانی است. برای این مسئله مشکلات زیادی سر راه بازی‌سازان پیش می‌آید. مهاجرت نیروی انسانی، کمبود نیروی متخصص و ماهر موضوعاتی هستند که صنعت بازی این روزها بیش از پیش با آن درگیر است.

شریفی خاطرنشان کرد: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در دو سال گذشته سعی کرده این خلأ نیروی انسانی را به شکل مختلف در حوزه آموزش به صورت فشرده برطرف کند و استعدادها و ظرفیت‌ها را در سراسر کشور شناسایی کند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

استفاده از ظرفیت بازی برای رفع چالش‌ها

وی درباره رویداد بین‌المللی بازی‌های جدی بیان کرد:‌ رویداد بین‌المللی بازی‌های جدی از ۵ یا ۶ سال گذشته توسط بنياد ملی بازی‌های رایانه‌ای برگزار شد. این بنیاد تلاش می‌کند که بار تمرکز بر بحث بازی‌های دیجیتال از بازی‌های جدی نشود و همپای حوزه مطالعه و محصول پیش برود.

بازی‌های جدی به صورت کلی بازی‌های هدفمندی هستند که هدف اصلی آن‌ها فقط سرگرمی نیست. این بازی‌ها برطرف‌سازی یک مسئله یا دغدغه در حوزه‌های مختلفی همچون سلامت، پزشکی، آموزش و یادگیری یا تبلیغات و ... را برعهده دارند. در بازی جدی از سرگرمی و جذابیت برای برطرف کردن یک چالش و رفع یک دغدغه برای رده‌های سنی استفاده می‌شود‌.

انتهای پیام/

ارسال نظر