دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مرضیه برومند در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

آرزوی بزرگ خالق «زی‌زی گولو» در ۷۲ سالگی

آرزوی بزرگ خالق «زی‌زی گولو» در ۷۲ سالگی
سازنده آثار خاطره‌سازی همچون «مدرسه موش‌ها»، «خونه مادربزرگه»، «قصه‌های تابه‌تا» و««آرایشگاه زیبا» از آرزوهای خود می‌گوید.
کد خبر : 851532

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید مرتضی حسینی ـ سه روز پیش و در هفدهم خردادماه، مرضیه برومند بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون تولد ۷۲ سالگی خود را جشن گرفت.

او که متولد ۱۳۳۰ در تهران و فارغ التحصیل هنر‌های نمایشی از دانشگاه هنر‌های زیبا است، با ساخت فیلم‌ها و سریال‌هایی همچون «مدرسه موش‌ها»، «خونه مادربزرگه»، «شهر موش‌ها»، «مربای شیرین»، «الو الو من جوجوام»، «قصه‌های تابه‌تا» و «آب پریا» برای چند نسل از کودکان و نوجوانان کشورمان خاطره‌ساز شده‌است.

علاوه بر بازی در فیلم‌هایی همچون «دایره مینا»، «تحفه‌ها»، «هیچ» و «چند تار مو»، کارگردانی سریال‌هایی همچون «خودرو تهران ۱۱»، «هتل»، «آرایشگاه زیبا»، «ورثه آقای نیکبخت»، «کتابفروشی هدهد» و «کارآگاه شمسی و دستیارش مادام» را نیز در کارنامهمرضیه برومند دیده می‌شود.

برومند از اسفندماه سال گذشته به عنوان مدیرعامل خانه سینما معرفی شد تا در کنار این کارنامه هنری، تجربه مدیریت صنفی در حوزه سینما را نیز داشته باشد.

به همین بهانه، برومند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره آرزو‌های خود در ۷۲ سالگی عنوان کرد: راستش را بخواهید من هنوز کلی کار‌های نکرده و حرفه‌های ناگفته دارم؛ حرف‌ها و موضوعاتی که می‌خواستم با آثارم در سینما و تلویزیون به مردم و بچه‌ها منقل کنم، اما نشد و فقط بخشی از آن‌ها در قالب کارهایم انعکاس پیدا کرد. الان هم در کنار مدیریت خانه سینما که واقعاً کار سنگینی است، تلاش می‌کنم که این حرف‌ها را بزنم و ناکام از دنیا نروم! (با خنده)

خُم رنگرزی نیستم!

وی اظهار کرد: همیشه در کارم وسواس داشته‌ام؛ عادت ندارم که مثل خُم رنگرزی باشم و سریع کار را به سرانجام برسانم. این که به بهای کیفیت نازل، تولید فیلم را در دو سه ماه تمام کنم یک مزیت نمی‌دانم.

آرزوی بزرگ خالق زی‌زی گولو در ۷۲ سالگی

این کارگردان سینما و تلویزیون افزود: بیشترین زمان یک پروژه برای من به رساندن ایده اولیه به یک فیلمنامه قوی و به اصطلح پخته‌شدن آن ایده خام اختصاص دارد. معمولاً نویسنده کارهایم شخص دیگری است و در بازه زمانینوشتن فیلمنامه، هم من او را حسابی اذیت می‌کنم و هم نویسنده به صورت متقابل من را اذیت می‌کند! اما درنهایت می‌خواهم ایده‌ای که دارم، در قالب یک داستان تأثیرگذار روی پرده برود. چون فیلمنامه برای من اهمیت زیادی دارد.

از «شهر موش‌ها ۳» چه خبر؟

کارگردان فیلم «شهر موش‌ها ۲» که توانست در زمان اکران خود در سال ۱۳۹۳ پرفروش‌ترین فیلم آن سال باشد، درباره وعده ساخت قسمت سوم این فیلم خاطره‌ساز نیز گفت: در انتهای «شهر موش‌ها ۲» از زبان «موشیرو میشونه» که یک از شخصیت‌های سری اول فیلم هم بود می‌شنویم که می‌گوید من به شهر موش‌های ۲ دیر رسیدم، اما قول می‌دهم که به شهر موش‌های ۳ به موقع برسم. این دیالوگ هم یک شوخی با یکی از شخصیت‌های فیلم بود و هم به نوعی مقدمه‌چینی برای فصل سوم. متأسفانه بین سرمایه‌گذار و تهیه‌کنندگان «شهرموش‌ها ۲» اختلافاتی به وجود آمد که به ادامه تولید این اثر لطمه زد و این پروژه به فصل سوم نرسید.

برومند عنوان کرد: هنوز هم مدام این پیشنهاد از طرف دوستان و نهاد‌های سینمایی به من می‌شود که ادامه شهر موش‌ها را بسازم، اما تقریباً نشدنی است، چون آن دکور‌هایی که با هزینه و وقت فراوان در یکی از سوله‌های بوستان ولایت ساخته بودیم خراب شده است و باید از ابتدا کار را شروع کنیم.

عروسک‌های «شهر موش‌ها» و «خونه مادربزرگه» کجا هستند؟

کارگردان سریال «قصه‌های تابه‌تا» گفت: این هم بخشی از حرف‌های نگفته من است که فقط برایم تأسف و حسرت دارد! چرا باید این دکور‌ها و آن سوله به حال خود رها شوند؟ چرا با وجود این همه شخصیت عروسکی، ما یک موزه عروسک بری بچه‌ها نداریم؟ سال‌ها است که من دنبال تأسیس موزه عروسک هستم، اما هچنان وعده‌ها و حمایت‌ها در حد حرف است و روی زمین مانده؛ تعدادی از عروسک‌های مجموعه «خونه مادربزرگه» از بین رفته است و تعدادی را هم تعمیر کرده‌ام و به صورت بسته‌بندی و مرتب در منزلم است تا شاید روزی درموزه عروسک به نمایش بگذارم.

آرزوی بزرگ خالق زی‌زی گولو در ۷۲ سالگی

وی افزود: عروسک‌های شهر موش‌ها را هم به بیمارستان تخصصی محک که مختص کودکان سرطانی است اهدا کرده‌ام و آنجا در ویترین‌هایی به نمایش گذاشته شده تا بچه‌هایی که برای پذیرش می‌آیند و البته پدر و مادرهایشان کمی از لحاظ روحی تقویت شوند. به هر حال باید موزه عروسک و موزه سینمای کودک داشته باشیم تا این عروسک‌های پرخاطره هم از پراکندگی نجات پیدا کنند. شاید این بزرگترین آرزوی من در حال حاضر باشد.

کارگردان سریال «آرایشگاه زیبا» گفت: یازده سال از پخش سریال «آب پریا» که آخرین کار من برای تلویزیون بود و تهیه‌کننده‌اش هم خودم بودم، گذشته است. فیلمنامه‌ای در همان ژانر، اما بسیار کامل‌تر و جذاب‌تر به سفارش بنیاد سینمایی فارابی آماده کرده‌ام، اما همچنان می‌گویند بودجه نداریم به هرحال کار‌های من پرخرج و هستند، چون همان‌طور که گفتم هم با دقت و تأمل کار می‌کنم ضمن این‌که این کار‌ها پر از شخصیت‌های عروسکی و جلوه‌های ویژه و دکور هستند.

لازم به یادآوری است، آخرین اثر تولیدشده توسط مرضیه برومند مجموعه «شهرک کلیله و دمنه» بود که سال گذشته در شبکه نمایش خانگی توزیع شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب