برونسپاری پروژههای کاری با یک برنامه کاربردی بومی
مهراد قاضیپور مدیر استارتآپ کارلنسر در حاشیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهارکرد: از سال ۹۳ در صنعت IT کشور فعال هستم و سال ۹۷ استارتآپ را راهاندازی کردیم. هر سال یک کارایی جدید به این پلتفرم ارائه شده که آخرین محصول آن آکادمی آموزش کارلنسر است. این کارایی جدید به صورت آنلاین در زمینههای مختلف از جمله زبان، برنامه نویسی و کارهای تعمیرات موبایل و... به آموزش میپردازد.
وی درباره ویژگیهای پلتفرم کارلنسر بیان کرد: این پلتفرم در واقع یک سایت فریلنستینگ و دورکاری اینترنتی در ایران است که میتوان با وجود آن، کارها و پروژهها را برونسپاری کرد تا متخصصان آن را انجام دهند. کارهایی مانند تولید محتوا، تایپ، ترجمه، ادمین شبکههای اجتماعی، ساخت و ادیت عکس، فیلم و موسیقی و ...
این فعال حوزه نوآوری و فناوری اطلاعات افزود: پلتفرم کارلنسر دانشبنیان است و در زمینههای کاری تمرکز دارد. کارفرما پروژههای شرکت را به صورت رایگان در این برنامه ثبت میکند. افراد متخصص و کارشناس در سایت نمونه کار، تجربه کاری، تحصیلات و سوابق کاری خود را قرار دادهاند، این افراد روی پروژه کارفرمایان درخواست ثبت میکنند و کارفرما حق انتخاب بین پیشنهادها را دارد.
این فعال استاتآپی ادامه داد: وقتی کارفرما با فرد متخصصی به تفاهم برسد، مبلغ به کارلنسر واریز میشود تا زمانیکه تحویل کارفرما بدهد، در ادامه مبلغ برای درخواست کننده آزاد میشود و آن پروژه به جلو پیش میرود.
قاضیپور بیان کرد: در این زمینه مزایای رقابتی هم داریم. امکانات خوبی در اختیار کاربران قرار میدهیم، مانند پشتیبانی اینترنتی و آنلاین و مباحث داوری. خیلی از امکانات به صورت رایگان ارائه میشوند تا کاربران بتوانند از این خدمات استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: از مزایای کارلنسر میتوان ثبت پروژه رایگان، پشتیبانی آنلاین و تلفنی فوری، ۲ درصد بازگشت وجه برای کارفرما، پرداخت نهایی پس از رضایت از انجام کار، سیستم پرداخت امن، امکان دسترسی به دهها هزار فریلنسر، صرفهجویی در وقت و هزینه و... را ذکر کرد.
به گزارش آنا، نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ از سهشنبه ۱۹ اردیبهشت در محل پارک فناوری پردیس در حال برگزاری است و تا جمعه ۲۲ اردیبهشت ادامه دارد.
انتهای پیام/