رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی: با واحدهای صنفی که کشف حجاب کنند، برخورد سخت میشود
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، به نقل از شورای فرهنگ عمومی کشور؛ سومین دوره رویداد ملی مدآفرین، پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۲۴ اسفند با حضور سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی و رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور؛ غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف؛ سردار علی نوروزی رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا؛ امین مفتاحی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب و علی توسطی رئیس اتاق اصناف تهران و جمعی از مسئولان و طراحان و تولیدکنندگان حوزه مد و لباس کشور در مجتمع تجاری فرهنگی کورش برگزار شد.
سردار علی نوروزی رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا گفت: با هجمههایی که اخیراً شاهد بودیم، شاید شرایط مناسبی نداشته باشیم اما بر اساس نظرسنجیهای منتشره آمار حجاب و عفاف بالای ۷۰ درصد را نشان میدهد شاید در کف خیابان، مترو و فضای مجازی قدری شاهد ناهنجاری و بی اخلاقی باشیم اما به هرحال این ۳۰ درصد فراوانی است که شاهدش هستیم.
وی افزود: در همه استانها هیچ مشکلی در بحث عفاف و حجاب نداریم و هرجا غفلت و کوتاهی کرده ایم، بحث منفعت طلبی و اقتصاد بر زندگی مان غالب شده است و زندگی را باختیم. اگر امروز نتوانستیم یک مد ایرانی اسلامی را متناسب با دختران و زنان و پسران و مردان در سراسر کشور معرفی کنیم، چون نگاه فرهنگی بر نگاه اقتصادی نتوانسته است غلبه کند. شاهد کوتاهی در این زمینه هستیم.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا گفت: مجتمعهای تجاری مسئولیت اجتماعی دارند به همین دلیل برگزاری چنین رویدادی در این مجتمع تجاری هدفگذاری درستی است و این اتفاق باید به عنوان پایلوت در سراسر کشور اجرایی شود. ما هم به عنوان پلیس نظارت بر اماکن عمومی وظایف مان را انجام میدهیم.
وی افزود: پلیس با واحدهای صنفی که پوشش نامتناسب و نامتعارف داشته باشند و حتی متصدیان کشف حجاب کنند، برخورد قانونی سختی انجام خواهیم داد. البته ما نمیخواهیم کسب و کاری تعطیل و یا بیکار شوند، اما اگر حرمت شکنی و قبح شکنی و عدم توجه صورت بگیرد، پلیس برخورد سختی با آنها خواهند کرد.
در ادامه امین مفتاحی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب با اشاره به تعداد شرکت کنندگان در این رویداد ملی گفت: ۱۳۰ طراح از ۲۰ استان در سومین دوره رویداد ملی مدآفرین شرکت کردهاند؛ از کردستان تا گیلان؛ جانم فدای ایران. در میان شرکت کنندگان شیعه و سنی حضور داشتند.
وی افزود: نگاه مان در این رویداد فرهنگی، به دور از سیاست زدگی و با نگاه فرهنگی بود. ما در این رویداد تلاش کردیم تا وفاقی میان دانشگاه و بخش صنعت ایجاد کنیم.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب گفت: از میان ۴۳ تیم؛ ۹ تیم به عنوان تیمهای برگزیده انتخاب شدند. همچنین ۱۰ تیم به عنوان شایسته دریافت دیپلم افتخار این مقام را کسب کردند. در این رویداد از همه ردههای سنی حضور داشتند از ۱۹ سالهها تا ۴۰ سالهها و حتی برخی از شرکت کنندگان مان در این رویداد از مدارس حضور داشتند.
وی ادامه داد: در این رویداد فرهنگی ۲۵ دانشگاه و مجموعه و شرکت صنعتی به صورت آنلاین و غیرآنلاین حضور داشتند و به رقابت با یکدیگر پرداختند. برخی از کارها طی یک روز و از صبح تا عصر آماده شد و برخی دیگر طی چهار روز شاهد آماده شدن آن بودیم. لحظهها و ساعات پراسترسی را شاهد بودیم اما در نهایت توانستیم یک رویداد مهمی را رقم بزنیم
انتهای پیام/