دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نتیجه یک مطالعه مشخص کرد؛

قدیمی‌ترین فسیل موجودات مرموز ماقبل تاریخ آن چیزی نیست که دانشمندان فکر می‌کردند

قدیمی‌ترین فسیل موجودات مرموز ماقبل تاریخ آن چیزی نیست که دانشمندان فکر می‌کردند
یک مطالعه اخیر نشان داده است که منشا یک گروه ماقبل تاریخ از موجودات دریایی آنقدر که قبلا تصور می‌شد باستانی نیست. مشخص شده است که اولین فسیل این موجودات جلبک دریایی است.
کد خبر : 837479

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا به نقل از وبگاه (سای تک دیلی)، کارشناسان دانشگاه دورهام در بریتانیا و دانشگاه یونان و دانشگاه گوئیژو در چین تحقیقاتی را انجام دادند و کشف کردند که فسیل‌هایی که قبلاً تصور می‌شد قدیمی‌ترین بریوزوآ‌ها هستند، در واقع جلبک سبز هستند.

این بدان معناست که Bryozoans که حیوانات شاخک‌دار بودند و در مستعمرات زیر آب شبیه آسمان‌خراش‌ها زندگی می‌کردند، میلیون‌ها سال جوان‌تر از تخمین‌های قبلی هستند و تنها در دوره اردویسین (۴۸۰ میلیون سال پیش) ظاهر شدند.

این باعث می‌شود که آن‌ها تنها گروهی از جانوران فسیلی باشند که در «انفجار کامبرین»، یک انفجار سریع تکامل ۴۰ میلیون سال قبل، ظاهر نشدند.

ظهور دیرهنگام bryozoans نشان می‌دهد که کامبرین دوره منحصر به فردی از نوآوری نبوده است. درعوض، طرح‌های بدنی جدید با تکامل در یک دوره زمانی بسیار طولانی‌تر ادامه یافتند.

مواد فسیلی باستانی کشف‌شده در تپه‌های چین «قسمت‌های نرم» پیش‌تر دیده نشده‌ای از Protomelission gateshousei را نشان می‌دهد، که قبلاً تصور می‌شد قدیمی‌ترین Bryozoan باشد.

این بافت شکننده به محققان اجازه داد تا Protomelission را به عنوان عضوی از گروه جلبک سبز Dasycladales تفسیر کنند.

دکتر مارتین اسمیت، یکی از نویسندگان این مطالعه، از گروه علوم زمین، دانشگاه دورهام، گفت: ما تمایل داریم که «انفجار کامبرین» را به عنوان دوره‌ای منحصر به فرد در تاریخ تکاملی در نظر بگیریم، که در آن تمام نقشه‌های زندگی حیوانات ترسیم شده است.


قدیمی‌ترین فسیل موجودات مرموز ماقبل تاریخ آن چیزی نیست که دانشمندان فکر می‌کردند
فسیل‌های جدید پروتوملیسیون از بیوتای شیائوشیبا، نشان‌دهنده اتصال جلبک به پوسته بازوپا.


 بیشتر تحولات بعدی به دستکاری در مقیاس کوچکتر در این طرح‌های بدنی اصلی خلاصه می‌شود. اما اگر Bryozoans واقعاً بعد از دوره کامبرین تکامل یافته باشد، نشان می‌دهد که تکامل پس از این دوره حیاتی نوآوری، ارتباط خلاقانه خود را حفظ کرده است - شاید مسیر زندگی نیم میلیارد سال پیش در سنگ ساخته نشده است.

پروفسور ژانگ شیگوانگ، یکی از نویسندگان این مطالعه، از دانشگاه یوننان، گفت: جایی که فسیل‌های قبلی فقط چارچوب اسکلتی این موجودات اولیه را حفظ می‌کردند، مواد جدید ما آنچه را که در داخل این اتاق‌ها زندگی می‌کردند را آشکار کرد.

ما به جای شاخک‌هایی که انتظار داشتیم در بریوزوآر‌ها ببینیم، فلنج‌های برگ مانند ساده‌ای را کشف کردیم - و متوجه شدیم که به حیوانات فسیلی نگاه نمی‌کنیم، بلکه به جلبک‌های دریایی نگاه می‌کنیم. این بدان معناست که قدیمی‌ترین فسیل‌های متقاعدکننده بریوزوآ تا دوره زمین‌شناسی بعدی یعنی اردویسین تکامل نمی‌یابند.

محققان پیشنهاد می‌کنند در حالی که منشأ گروه‌های حیوانی ممکن است آنقدر ناگهانی نبوده باشد، جلبک‌های دریایی فروتن نقش بزرگ‌تری در اقیانوس‌های اولیه نسبت به آنچه قبلاً تصور می‌شد بازی کردند.

یافته‌های این مطالعه در مجله Nature منتشر شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب