دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر حوزه امنیت غذایی معاونت علمی ریاست جمهوری عنوان کرد؛

قانون جهش اقتصاد دانش‌بنیان فرصتی برای توسعه فناوری در بخش شیلات

قانون جهش اقتصاد دانش‌بنیان فرصتی برای توسعه فناوری در بخش شیلات
دبیر حوزه امنیت غذایی و تولید کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصویب و ابلاغ قانون جهش اقتصاد دانش‌بنیان توسط مجلس را فرصتی استثنایی برای حرکت‌های فناورانه در بخش شیلات کشور دانست.
کد خبر : 834647

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، نادرقلی ابراهیمی دبیر حوزه امنیت غذایی و تولید کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهارداشت: قانون جهش اقتصاد دانش‌بنیان حدود ۲۱ ماده دارد و می‌تواند فرصت‌هایی را برای حرکت‌های علمی و فناوری در بخش شیلات و افزایش تولید فراهم کند.

دبیر حوزه امنیت غذایی و تولید کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد:افزایش تولید محصولات آبزی از حدود ۱.۲ میلیون تن به ۳ میلیون تن از اهداف وزارت جهاد کشاورزی و سازمان شیلات ایران است و بکارگیری علم و فناوری‌های نوین، نقش مهمی در تحقق این هدف دارد.

وی گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این آمادگی را دارد که از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کند و تعداد آن‌ها را افزایش دهد.

ابراهیمی اظهار داشت: دهکده‌ها و مراکز نوآوری و پارک‌های علم و فناوری می‌توانند در حوزه‌های شیلاتی نظیر میگو، ماهیان سردآبی، ماهیان گرمابی و جلبک گسترش یابند و مانعی برای آن نیست.

دبیر حوزه امنیت غذایی و تولید کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر استفاده از منابع آبی موجود در کشور برای افزایش تولید محصولات آبزی تصریح کرد: از آب شورها، زه‌آب‌های اراضی کشاورزی، آب قنات، چشمه‌ها و چاه‌های کشاورزی در راستای پروش آبزیان می‌توان استفاده کرد.

وی اظهارداشت: آب شور‌ها فرصتی برای پرورش میگو و آرتیمیا محسوب می‌شوند.

ابراهیمی ادامه داد: کشاورزان می‌توانند از آب چاه‌ها، قنوات و آب‌های جاری در کنار مزارع خود برای پرورش آبزیان بهره ببرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب