صنعت پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند توسعه مییابد
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با همکاری ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در نظر دارد در سال تولید، دانش بنیان و اشتغالزایی با هدف ارتقا کمی و کیفی این دانش و تبادل علمی بین متخصصین حوزههای مربوطه در سطح ملی و فرا ملی، پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند را با شعار «میکروبیوم تا پروبیوتیک» را برگزار کند.
این همایش در محورهای مختلفی همچون «تاثیر پروبیوتیک و میکروبیوتا بر حفظ وضعیت سلامت انسان»، «جنبههای فیزیولوژیکی و متابولیکی پروبیوتیک و میکروبیوتا در بدن انسان»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و بیماریهای عفونی»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاریهای قلبی و عروقی»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاریهای مغز و اعصاب»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاریهای غدد درونریز»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاریهای نوزادان» و ... برگزار خواهد شد.
امروزه نه تنها پروبیوتیکها در تغذیه انواع دام، طیور و آبزیان، بلکه به عنوان افزودنی و غنیساز در موادغذایی عملآوری و فرآوری شده برای تقویت، افزایش ماندگاری مواد مغذی در بدن ازجمله چربی، ازت، کلسیم و فسفر و... تحریک اشتها، سنتز پروتینها و ارتقای سلامت مصرف کنندگان نیز مورد استفاده قرار میگیرند؛ بنابراین توسعه این صنعت در دنیا مورد توجه قرار گرفته است.
این کنگره نیز با هدف ارتقای صنعت پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در ایران با حضور جمعی از متخصصان، اساتید و فعالان این حوزه برگزار میشود.
انتهای پیام/