ساخت۲ پایگاه امداد و نجات در کوهستانهای تهران
باقری شهردار ناحیه کوهستان منطقه ۱ در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه جامعه خبرگزاری آنا، درباره فعالیتهای شهرداری ناحیه کوهستان و حوزه استحفاظی این ناحیه اظهار کرد: در سال ۱۳۸۶ طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری ناحیه کوهستان تشکیل شده است.
وی افزود: نام اصلی این ناحیه ستاد هماهنگی امور کوهستان است و تمام بخش کوهستان شمیرانات جزو حوزه استحفاظی این ستاد است.
شهردار ناحیه کوهستان منطقه ۱ با اشاره به حوزه استحفاظی این ناحیه گفت: از گردنه قوچک تا رود دره درکه حوزه استحفاظی این ستاد است و ماموریتهای متنوعی برای آن در نظر گرفته شده است.
باقری ادامه داد: ایمن سازی و بازسازی معابر کوهستانی، امور فرهنگی، گردشگری و توریستی، رفت و روب و خدمات شهری کوهستان، برف روبی و یخ زدایی، ساخت و بازسازی پایگاهای امداد و نجات، پناهگاه ها، جان پناهها و پدهای هلیکوپتر از دیگر ماموریتهای این ستاد است.
وی گفت: یکی از ماموریتهای ما امداد ونجات است که در این راستا ساخت پایگاههای امدادی را در دستور کار داریم؛ ۶ پایگاه امداد و نجات را ساختهایم که در حال حاضر ۴ پایگاه آن در کوهستانهای ما فعال است.
شهردار ناحیه کوهستان منطقه ۱ ادامه داد: ۲ پایگاه در حال اتمام است و پس از اتمام تحویل جمعیت هلال احمر خواهیم داد.
باقری گفت: امداد و نجات در بخشی از کوهستان توسط سازمان آتش نشانی و در بخش دیگر توسط جمعیت هلال احمر انجام میشود، در همین راستا ۲ پایگاه ما در اختیار آتش نشانی در منطقه توچال و درکه و ۴ پایگاه دیگر در دارآباد، کولکچال و دربند در اختیار جمعیت هلال احمر است.
وی درباره زمان تحویل پایگاههای در حال ساخت گفت: پایگاه دارآباد (شهید حاج قاسم سلیمانی) در نیمه شعبان افتتاح میشود و پایگاه دیگری که در ارتفاعات دربند ساخته شده (شهید وزوایی) نیز در سالروز آزادسازی خرمشهر راهاندازی میشود.
انتهای پیام/