احتمال وجود فلزات سمی در غذای تجاری کودکان
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، محققان بر اساس مطالعات جدید خود دریافتند که غذای تجاری کودکان حاوی مواد سمی است اما والدینی که به صورت غذای کودک خود را تهیه میکنند، این واقعیت را بهراحتی قبول نمیکنند.
در برخی از کشورها مقررات سختگیرانهای برای غذای تجاری کودکان وجود ندارد؛ بنابراین والدین باید آمادگی لازم را برای پیشگیری از خطرهای پیشرو داشته باشند. این واقعیت درباره غذاهای کودکان بسیار نگرانکننده است.
به گفته «سارا جی ونتره»، استادیار بالینی در دانشکده پزشکی و بیوپزشکی جاکوبز آمریکا «والدین انتظار دارند غذای کودکشان که از فروشگاهها تهیه شده است، به طور خودکار براساس دستورالعملهای استاندارد و تنظیمشده، بستهبندی و تهیه شود، اما اینطور نیست و والدین نباید به غذاهای تجاری اعتماد کنند.»
ونتره به همراه همکاران خود گزارشهای زیادی مبنی بر اینکه غذاهای کودکان حاوی فلزات سمی هستند را منتشر کرده و به خانوادهها هشدار داد تا این موضوع را جدی بگیرند. در بررسی مطالعات اخیر، عنصرهای سمی مانند آرسنیک، سرب، جیوه و کادمیوم در غذاهای تجاری و محبوب کودکان شناسایی شده است. هدف از تلاش دانشمندان فراهم کردن ابزارهایی برای ارتقای سلامت کودکان است.
سازمان غذا و داروی آمریکا در سال ۲۰۱۹ برای کاهش فلزات سمی در غذای کودکان اقدام کردند. در ماه گذشته دستورالعملهای مبنی بر حذف سرب در آبمیوهها و سرب در غذاهای کودکان ارائه شد، اما همچنان نظارتی بر عناصر آرسنیک، جیوه یا کادمیوم نشده است.
تحقیقات نشان میدهد سلامتی کودکان و نوزادان بسیار آسیبپذیر بوده و عناصر سمی موجود در غذاها و نوشیدنیها میتواند موجب نقص شناختی، وضعیت اجتماعی-اقتصادی پایینی شود. همچنین سرب ممکن است در بزرگسالی برای آنها تاثیرات منفی بسیاری داشته باشد و ویژگیهای شخصیتی را تحت تاثیر قرار دهد. آرسنیک بسیار خطرناک است و با سرطان ریه و مثانه در بزرگسالی همراه است.
والدین باید در تهیه غذای کودکان خود بسیار دقت کنند چرا که این عناصر سمی از کودکی تا حتی بزرگسالی آنها را در معرض آسیب قرار میدهند. طیف وسیعی از غذاها آلوده هستند و حذف آنها از برنامه غذایی کودکان امکانپذیر و صحیح نیست؛ بنابراین به والدین پیشنهاد میشود تا از یک رژیم غذایی متنوع، سالم و متشکل از مواد معدنی استفاده کنند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/