طراحی ماهوارههای سنجشی، مخابراتی و پرتابگرهای سنگینتر در آیندهای نزدیک
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، حسن سالاریه در مراسم بزرگداشت روز فناوری فضایی که پیش از ظهر امروز در موزه ارتباطات برگزار شد، گفت: مایه افتخار است که در سالروز موفقیت صنعت فضایی و مدارگذاری ماهواره امید میزبان محققان، بهرهبرداران و علاقهمندان صنعت فضایی هستم. فرصت مغتنمی ایجاد شده است برای قدردانی و تجدید پیمان با همه همکاران و دانشمندان در دستگاههای کشوری و لشگری برای پیموده شدن مسیر توسعه کشور در صنعت فضایی ایران. امروز در واقع جشن سال نوی صنعت فضایی کشور ایران محسوب میشود. فرصتی طلایی پیش آمده تا در کنار هم دستاوردهای یکساله این صنعت را مرور کنیم. لازم است برای بهتر طی شدن این مسیر اهداف مشخصی تعیین شود، نقاط ضعف بیان شود، نقاط قوت گفته شود و برای بهتر شدن این مسیر بر اساس نقاط ضعفها تبادل نظر با محققان و کارشناسان صورت گیرد.
وی در ادامه افزود: دستاوردهای بسیار ارزندهای تاکنون در صنعت فضایی ایران به دست آمده است؛ از طراحی و ساخت ماهوارههای پرتابگر تا وزن ۲ کیلوگرم تا ارائه خدمات فضایی. در زمینه طراحی ماهواره در حوزه مخابراتی و سنجش از راه دور تجربیات خوبی نیز کسب کردهایم. به زودی و در آیندهای نزدیک قدم به عرصههای طراحی ماهوارههای سنجشی، مخابراتی و پرتابگرهای سنگینتر خواهیم گذاشت.
رئیس سازمان فضایی ایران اظهار کرد: برنامه توسعه زیست فضایی در مسیر نیاز محوری کشور در حال رشد است. در این راستا ضروری است که به توسعه اقتصاد فضایی با کسب درآمد و بهره وری از منابع مهم فضا در صنایع مختلف بپردازیم. باید به ایجاد و توسعه اپراتورهای مخابراتی و سنجشی به صورت خصوصی نیز فکر کنیم و اجازه دهیم صنعت فضایی محل تخت و تاز شرکتهای خصوصی هم باشد. در اهداف فضایی کشور در کنار توسعه زیرساختها توسط نهادهای دولتی و حاکمیتی باید به فراهم کردن ورود بخش خصوصی کشور با رفع موانع قانونی، فنی و اجرایی پرداخته شود.
سالاریه بیان کرد: سرعت بهرهوری از نخبگان در صنعت فضایی کشور با کمک بخش خصوصی ممکن است. تاکنون در این زمینه گامهای خوبی به همت سایر دستگاههای دولتی و حاکمیتی برداشته شده و مناقصههایی برگزار شده است. امیدواریم با کمک ارگانهای دولتی و همکاری بخش خصوصی با بازدهی بیشتری در حوزه صنعت فضایی پیش برویم.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/