متاورس در زندگی روزمره به اندازه گوشیهای هوشمند مهم میشود
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، مدیر ارشد محصولات متا، «کریس کاکس» اعتقاد دارد که متاورس درنهایت مثل گوشیهای هوشمند در امور مخلتف زندگی روزمره ما اهمیت پیدا خواهد کرد.
متا، آواتار جدید «مارک زاکربرگ» است که فیس بوک را تأسیس کرده و به دنبال ساخت نسل بعدی اینترنت است. در اکتبر ۲۰۲۱، زاکربرگ با سر و صدای زیاد، چشم انداز این شرکت را برای ساختن دنیای دیجیتال جدید اعلام کرد که در آن افراد برای کار، ارتباطات و سرگرمی وارد سیستم میشوند. بسیاری از شرکتها از این روش پیروی کردند و با اعلام قیمتهای املاک و مستغلات در دنیای دیجیتال که قیمتهای فوقالعادهای داشت، حمله خود را به سوی دنیای متاورس اعلام کردند. با این حال، با پیشرفت سال ۲۰۲۲، علاقه به متاورس شروع به کاهش کرد.
**متا چه کار کرده است؟
Interesting Engineering قبلا گزارش داده بود که متا در سال ۲۰۲۲ میلیاردها دلار برای ساخت نسخه متاورس خود هزینه کرده است و قصد دارد در سال ۲۰۲۳ حتی بیشتر از آن هزینه کند. با این حال، کاکس گفت که این شرکت هشت سال گذشته را صرف تلاش برای ساخت یک محصول واقعیت مجازی کرده است که مقرون به صرفه، در دسترس و چشمگیر باشد. این شرکت از هدستهای واقعیت مجازی رونمایی کرده است که تاکنون فروش مناسبی داشتهاند. متا مشتاقانه منتظر است تا کاربران، محصولاتش را در تجارب اجتماعی، بازی، پزشکی، توسعه داروها و طراحی کفشهای کتانی و ماشین بگنجانند؛ بنابراین یک روز پلتفرم محاسباتی به اندازه تلفن هوشمند در طول زندگی ما مهم خواهد شد.
اینسایدر قبلا گزارش داده بود که تمرکز منحصر به فرد این شرکت بر ساخت متاورس باعث نارضایتی کارمندانش شده است. فقدان استراتژی منسجمی در مورد آنچه که باید انجام شود، وجود دارد و زاکربرگ مشتاق است برنامههای خود را پیش ببرد، حتی پس از اینکه شرکت تاکنون ۱۱ هزار کارمند خود را اخراج کرده است.
**آیا متاورس آینده را میگیرد؟
اظهارات کاکس در حضور «نیل استفنسون»، نویسندهای که برای اولین بار واژه متاورس را ابداع کرد، ممکن است با دیگر شرکتهای فناوری همانند اپل که به دنبال جایگزینی گوشیهای هوشمند با فناوریهای پیشرفته هستند، طنینانداز شود.
«بیل گیتس»، یکی از بنیانگذاران مایکروسافت، واقعیت مجازی را یک انقلاب میداند، اما متقاعد نشده که یک تغییر تکنولوژیکی بزرگ ایجاد کند. از نظر گیتس و مایکروسافت، این کار توسط هوش مصنوعی (AI) انجام خواهد شد. کاکس نیز به خوبی از کاستیهای متاورس آگاه است.
وقتی صحبت از متاورس به میان میآید، چالشهای متا بسیار فراتر از قابلیت همکاری است. با عرضه نسخههای با قیمت بالاتر از هدست واقعیت مجازی خود، باید دید که این شرکت چگونه این فناوری را مقرون به صرفه و در دسترس همگان نگه میدارد و در عین حال همچنان برای راضی نگه داشتن سرمایه گذاران پول به دست میآورد.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/