دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی:

فناوری‌های زیستی ایرانی در اختیار کشورهای همسایه قرار می‌گیرد

فناوری‌های زیستی ایرانی در اختیار کشورهای همسایه قرار می‌گیرد
تحریم یکی از موانع پیش‌ روی فعالیت و حضور فناوران ایرانی در بازارهای جهانی است. چالش جدی که سال‌ها است مانع دیده شدن و اثبات توانمندی جوانان و متخصصان ایرانی به دنیا شده است.
کد خبر : 826817

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، هرچند که در بسیاری از زمینه‌ها این تهدید جدی به یک فرصت بدل شده و به فناوران ایرانی کمک کرده تا بتوانند ظرفیت‌های خود را که به هر دلیلی نادیده گرفته می‌شدند را به نمایش بگذارند و اثبات کنند که می‌توانند ایران را از پیچ‌های تاریخی گذر دهند.

اما بسیاری از خدمات و محصولات تولید شده در زیست‌بوم فناوری و نوآوری توانایی حضور در بازار‌های جهانی را دارند و می‌توانند هم‌پای دیگر محصولات مخاطبان زیادی در دیگر کشور‌ها داشته باشند. اما تحریم‌های موجود که به هر بهانه‌ای تشدید و سخت‌تر هم می‌شوند؛ مانعی مهم و بازدارنده هستند و کار را پیچیده و دشوار می‌کنند.

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در این خصوص با اشاره به مشکلات ایجادشده برای صادرات محصولات به واسطه تحریم‌ها، می‌گوید: استراتژی اتخاذ شده در این زمینه این است که با در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی؛ فناوری‌های زیستی کاملا ایرانی را در کشور‌های همسایه نهادینه کنیم.

وی عنوان می‌کند که کشور‌های روسیه، ترکیه و عمان مهم‌ترین مقاصد اجرای این برنامه هستند تا بتوانیم در این کشورها، به صورت مشترک به تولید محصولات زیستی بپردازیم. این کار هم به حضور محصولات ایرانی در دیگر کشور‌ها کمک می‌کند و هم توانمندی‌های بومی و ایرانی را در اختیار کشور‌های متقاضی قرار می‌دهد.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همچنین می‌گوید: برای هدایت و پیشرفت زیست‌فناوری تلاش می‌کنیم تا کشور هم‌گام با دنیا، در این عرصه حرکت کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب