خبرهای خوش مسئولان در جلسه با شوراهای صنفی دانشجویان: صندوق رفاه برای کاهش جریمههای سنوات تصمیمگیری میکند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا جلسه بررسی مسائل صنفی دانشجویان دیروز با حضور اعضای شورای صنفی دانشگاههای تهران، شیراز، علامه طباطبایی، صنعتی شریف، هنر تهران، خلیج فارس بوشهر، هرمزگان، علموصنعت، نوشیروانی بابل، سهند تبریز، قائنات، بینالملل قزوین، صنعتی بیرجند، شهید بهشتی و اراک با رئیس، معاونان و مشاوران صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم برگزار شد.
براساس آنچه کانال تلگرامی شوراهای صنفی دانشجویان کشور منتشر کرده و یکی از دبیران شوراهای صنفی دانشگاههای تهران آن را در گفتوگو با آنا تایید کرده است، در این جلسه اضافه شدن یک ترم تحصیلی (ترم 9 کارشناسی و دکتری و ترم 5 ارشد)، به سنوات دانشجویی قطعی اعلام شد. براساس آنچه در جلسه اعلام شد، بخشنامه اجرای این مصوبه تا پایان اردیبهشت ابلاغ میشود و از ترم آینده برای همه دانشگاهها لازم الاجرا است.
همچنین قرار شد جریمههای ترم 10 کارشناسی، 6 کارشناسیارشد و 10 دکتری به جای افزایش 100درصدی نرخ متعارف، 50درصد افزایش یابد. مسالهای که رئیس صندوق رفاه با آن موافقت کرد اما نتیجه نهایی در این مورد بعد از جلسه هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویان اعلام میشود.
پیشنهاد در نظر گرفتن دفترچه قسط برای جریمههای سنوات به جای پرداخت نقدی جریمه نیز از سوی اعضای شورا مطرح شده و تصمیمگیری درباره این پیشنهاد هم به جلسه هیئت امنای صندوق رفاه مطرح موکول شد
هیئت رئیسه صندوق رفاه دانشجویان درباره افزایش ساعات ورود و خروج خوابگاههای دختران نیز اعلام کرد با توجه به درگیر بودن سایر نهادها با این مسئله، مسئله صرفا به صندوق مربوط نمیشود اما مطمئنا پیگیری میشود.
مخالفت جدی شوراهای صنفی با مسئله پرداخت هزینه خوابگاهها قبل از اسکان باعث شد تا هیئت رئیسه صندوق نیز با لغو این قانون و اسکان دانشجو در ابتدای ترم بدون واریز مبلغ اجارهبهای ترم جاری موافقت کند اما نتیجه نهایی در این مورد هم بعد از جلسه هیئت امنای صندوق اعلام میشود.
در ارتباط با لزوم شفافسازی و بحث دسترسی آزاد اطلاعات راجع یه آییننامههای ابلاغی به دانشگاهها، یا موافقت رئیس صندوق قرار شد همه آییننامههای مرتبط با حوزه رفاهی و دانشجویی به صورت عمومی در پایگاه اطلاعرسانی این سازمان قرار بگیرد.
شوراهای صنفی همچنین تاکید کردند بسیاری از بودجههای مصوب برای دانشگاهها که آنها ملزم به اجرای هزینه کردن آن در حوزه خاصی هستند رعایت نمیشود. آنها خواهان لزوم نظارت نهادهای اجتماعی از جمله شورای صنفی بر اجرای درست بخشنامههای ابلاغی صندوق رفاه دانشجویان بودند و در این زمینه با موافقت رئیس صندوق قرار شد رونوشت بخشنامهها به شوراهای صنفی دانشجویی هم فرستاده شود.
دانشگاههایی که روز پنجشنبه جزو تقویم آموزشی آنها است و واحد درسی ارائه دادهاند، ملزم به ارائه وعده نهار در دانشگاه هستند و قرار شد دانشگاههایی که روز پنجشنبه، چه در دانشگاهها و چه در خوابگاهها نهار و شام ارائه نمیدهند به صورت موردی و با هماهنگی بین شوراهای صنفی کشور و صندوق رفاه دانشجویان اقدامات برای رفع این مسئله انجام شود که هیئت رئیسه صندوق رفاه نیز با آن موافقت کرد.
تاخیر در پرداخت وام، مشکلات خدمترسانی بیمهها و مخالفت با خصوصیسازی خوابگاهها از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
همچنین به پیشنهاد ریاست صندوق رفاه دانشجویان قرار شد جلسات بین صندوق رفاه با نمایندگان شوراهای صنفی کشور درباره مسائل صنفی حداقل هر سه ماه یکبار برگزار شود.
انتهای پیام/