دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو هیئت علمی دانشگاه عنوان کرد؛

«ولایتمداری» نیرو محرکه‌‌ای بر توسعه زندگی عام و خاص

«ولایتمداری» نیرو محرکه‌‌ای بر توسعه زندگی عام و خاص
مسعود اکبری‌زاده عنوان کرد: ضرورت شناخت، ولایتمداری و تجلی آن نیروی محرکه‌‌ای بر توسعه زندگی عام و خاص است.
کد خبر : 820703

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زابل، همایش ملی «تجلی ولایتمداری و محبت اهل بیت علیهم‌السلام بر فرهنگ و آداب و رسوم مردم ایران» با تأکید بر استان سیستان و بلوچستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل زابل برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این همایش گفت: هر سال در هفته پژوهش یک فرصت مناسب در اختیار علاقه‌مندان تحقیق قرار می‌گیرد و بررسی دستاوردها براساس تحقیقات و شناخت نقش و اهمیت آنها، نشان‌دهنده آن است که عرصه اندیشه همواره دارای ابعاد مختلف و شاخ و برگ بوده و در این شاخ و برگ‌ها عجایب و مسائل حیرت‌آوری است که حیات امروز بشر را به خود وابسته کرده است.

مسعود اکبری‌زاده اضافه کرد: براساس تکنولوژی و چالش‌ها و کنکاشی که در این موضوع صورت می‌گیرد نظریاتی مانند نظریه جنبش نرم‌افزاری شکل می‌گیرد و تشریح و تبیین آن خود گامی برای رشد علوم دیگر می‌شود.

آثار روحی ولایتمداری، سعادت دنیوی و اخروی را به همراه دارد و تابعیت بی‌چون و چرا از ولایت، طریق عبودیت را بر انسان هموار می‌کند.

وی متذکر شد: در این راستا سؤال و پاسخ به صورت دقیق و منطقی می‌آیند و می‌روند و صیانت از دانش را در دریای اندیشه والای انسانی به همگان توصیه می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: از وظایف مؤمنان در پاسداری از حقیقت دعوت همه انسان‌ها به سوی خداوند و پژوهندگان است؛ چراکه پژوهندگان با تحقیقی که در علوم دینی می‌کنند می‌توانند نقشه راه و مسیر حقیقت را بر همگان متجلی کنند.

اکبری‌زاده یادآور شد: بصیرت‌افزایی و آگاهی نشانه تفکر و تعقل است و مقام معظم رهبری در امر جهاد تبیین همیشه به نیت‌های پاک و بصیرت‌های استوار تأکید دارند.

وی عنوان کرد: امروز در همایش تجلی ولایتمداری و محبت اهل بیت علیهم‌السلام بر فرهنگ و آداب و رسوم مردم ایران ازجمله استان پهناور و ولایتمدار سیستان و بلوچستان تأکید شده که امری خلاف واقع نیست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تشریح کرد: در طول تاریخ، ولایتمداری مردم این خطه همواره زبانزد بوده، این خطه سرشار از جویندگان دانشی است که در فراگیری دین در هر برهه‌ای کم نگذاشته‌اند و امر تعلیم و تربیت به مسلمانان را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند.

اکبری‌زاده تبیین کرد: ضرورت شناخت، ولایتمداری و تجلی آن نیروی محرکه‌‌ای بر توسعه زندگی عام و خاص بوده و اصولی در زندگی مردم دست‌نیافتنی بوده‌اند که با تأسی و توسل به ائمه اطهار علیهم‌السلام به منصه ظهور رسیده‌اند.

وی افزود: مبنای تمام این نگاه‌ها و دیدگاه‌ها اعتقادات درونی است که از آموزه‌های اساسی دین مبین اسلام نشأت گرفته و تحکیم و تحکم آن بر مبنای قرآن کریم و روایات معصومین علیهم‌السلام صورت گرفته است.

ولایتمداری مردم خطه سیستان و بلوچستان زبانزد است

 

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: آثار روحی ولایتمداری، سعادت دنیوی و اخروی را به همراه دارد و تابعیت بی‌چون و چرا از ولایت طریق عبودیت را بر انسان هموار می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و زاهدان اضافه کرد: خلقت انسان از دیدگاه اسلام بر پایه احتیاجات انسان به راهنمایان و پیشوایان بوده و اگر پیامبران و ائمه اطهار علیهم‌السلام نبودند هیچ‌گاه باب رحمت بر انسان باز و لطف  خداوند بر انسان گسترده نمی‌شد.

اکبری‌زاده بیان کرد: امروز دشمن قصد دارد جوانان را از ولایتمداری دور کند و با تکنولوژی و شبکه‌های رسانه‌ای وابسته به غرب که بی تاثیر نبوده و نیستند، با برنامه‌های مدون و نظام‌مند دست به این حرکات مذبوحانه زده‌اند، اما مدل منسجم تأسی به ولایت که تولی و تبری را در خود جای داده، مسیری قوی، محکم و اجمالی بوده که می‌تواند این خطر مهم را از جوانان و نسل سوم و چهارم انقلاب دور کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب