نماینده ساری: وزیر کشور درباره ماموران نامحسوس ارشاد موضعی شفاف بگیرد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمد دامادی، نماینده مردم ساری در نطق میان دستور امروز -یکشنبه 12 اردیبهشتماه- در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: به عنوان آخرین نطق اینجانب در مجلس نهم از جایگاه یکی از منتخبان مردم، از همکارانم در مجلس دهم مشفقانه میخواهم که در تصمیمی تحسین برانگیز مانع از بروز اختلاف در مباحثی نظیر انتخاب ریاست مجلس آینده شوند.
وی تصریح کرد: ملت وظیفهاش را به کمال انجام داده است و اکنون نوبت به مجلس و دولت رسیده است تا در مسیر خواست مردم گام بردارند؛ بنابراین مجلس میتواند در نخستین گام با دوری از ورود به مباحث اختلافی حسن تدبیر خود را به درستی نشان دهد. ضمن آنکه بر کسی پوشیده نیست که هنوز مشکلات اقتصادی گریبان کشور را رها نکرده است و در چنین شرایطی نیازمند تحول گرایی گسترده در زمینه مبارزه و مقابله با فساد گسترده اقتصادی هستیم.
دامادی در بخش دیگری از نطق خود ادامه داد: در این روزها بحث بر سر مصادره 2 میلیارد دلاری اموال ایران توسط دولت نامطمئن آمریکا به موضوع داغ رسانهها تبدیل شده است و از همین رو هر چند در این مورد گزارشها و شنیدههای فراوانی وجود دارد، باید توجه داشت که این مسئله هیچ ارتباطی به برجام ندارد و ناقض آن نیست. با محکوم کردن این عمل غیراخلاقی دولت آمریکا از ریاست محترم جمهور تقاضا دارم به صورت شفاف در خصوص مقصران این پرونده با مردم سخن بگوید و اجازه ندهد تا بداخلاقان با طرح مباحث بیربط آن را به تلاش تیم مذاکره کننده گره بزنند.
نماینده مردم ساری تصریح کرد: از وزیر محترم کشور نیز تقاضا دارم هر چه سریعتر موضعی شفاف درخصوص طرح مبحث7 هزار مامور ارشاد نامحسوس اتخاذ نماید و توضیح دهد طرح مذکور که این روزها دست مایه طنز و شوخی شبکههای اجتماعی شده است، چرا و با چه هدفی قصد اجرا شدن دارد و اصولا چه کسانی بر عملکرد آن 7 هزار نفر نظارت خواهند کرد.
وی با اشاره به روز معلم بیان کرد: در مجلس نهم نتوانستیم قدمهای درخوری در جهت حل مشکلات معیشتی این دو قشر برداریم، به مسئولان و دست اندرکاران دولت تذکر میدهیم به جای آنکه مشکلات این دو قشر مظلوم را سپر تبلیغاتی خود در فضای رسانهای کنند اقدامی عملی در حل مشکلات معیشتی و پرداخت مطالبات آنها بردارند.
دامادی افزود: خصوصا به وزیر محترم آموزش و پرورش میگویم که تذکرات را در این خصوص جدی بگیرد که در غیر این صورت با برخورد جدی مجلس آینده روبهرو خواهد شد.
این نماینده مجلس با انتقاد از واردات برنج گفت: براساس گزارش رسمی گمرک کشور در 5 سال گذشته به طور متوسط سالانه یک میلیارد 568 میلیون دلار واردات برنج از کشورهای هند، پاکستان، امارات و ترکیه داشته ایم بنابراین این میزان واردات یعنی ضربه کمرشکن به کشاورز و در شرایطی که عقل سلیم میگوید مبلغی را که صرف واردات کنیم در قالب از حمایت کشاورز وتامین نهادههای ارزان قیمت برای برنج کاران و توسعه مکانیزه سیون در اراضی کشاورزی و غیر صرف کنیم. اما وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاههای دخیل در امر واردات برنج گویا به جای حمایت از کشاورزان و تولید داخلی سیاست حمایت تولید کنندگان خارجی را در دستور کار دارند.
نماینده مردم ساری خاطرنشان کرد: به وزیر جهاد کشاورزی تذکر جدی میدهم که سیاستهای وزارتخانه متبوعش را به نفع کشاورز داخلی تغییر دهد و به دیگر دستگاههای موثر در امر واردات از جمله وزیر صنعت، معدن و تجارت تذکر میدهم که تفسیر شعار اقدام و عمل چیزی جز این است که انجام میدهید.
نماینده مردم ساری تصریح کرد: اما مازندران مظلوم؛ حقیقت این است که آنچه امروز از مازندران طبیعتش باقی مانده جز سایهای از آن نیست و این در حالی است که تورم، بیکاری و تغییر کاربری غیرمجاز داده شده در طی سالهای گذشته، علی رغم تذکرات مکرر مقام معظم رهبری، بسیاری از شالیزارها تبدیل به ویلا شده اند و آلودگی دریای آن از حد مجاز گذشته است و رشد بیماری سرطان در مازندران بیداد میکند و بلاتکلیفی پسماند و دفع غیرقانونی زباله در جنگل ها دیگر رمقی برای آن دیار باقی نگذاشته است. اکنون شنیده میشود که دولت تصمیم به انتقال آب دریای خزر گرفته است. انتقال آب به نام شرب اما به کام صنایع، چه هدفی را دنبال میکند؟
نماینده مردم ساری تصریح کرد: چنین طرحی به گواه کارشناسان فاقد هرگونه توجیه اقتصادی و ارزیابی زیست محیطی است که جیب یک عده ای اندک را پر میکند و مصرفی برای کشور در برنخواهد داشت و این در حالی است که به راستی جرم سرسبزی خاک مازندران چیست که چنین کمر به قتل منابع طبیعیاش بستهاید؟ به عنوان یک مدافع محیط زیست میپرسم که چطور دولت درباره شرایط دریاچه ارومیه و یا وضعیت زایندهرود نهایت دقت را به خرج میدهد اما نگران از بین رفتن جنگلهای مازندان و نابودی دریای آن نیست.
دامادی افزود: آیا این بود دستمزد حمایت مازندرانیها از دولت؟ این بود فرجام شعارهای زیست محیطی؟ بنده یکبار در دولت گذشته مخالفت خود را با طرح چنین مبحثی اعلام کردم و امروز هم به دولت توصیه میکنم که پیمانکار تصمیمات یک شب دولت قبل نباشد که آثار زیانبار تصمیمات دولت قبل علی الخصوص درباره حوزه محیط زیست هنوز جبران نشده است.
انتهای پیام/