فناوریهای زیستی و کشاورزی در کشور توسعه داده می شود
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، فناوریهای زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی صنایعی راهبردی و حیاتی در کشور هستند که در حال حاضر میزبان ۳۲۵ شرکت دانشبنیان است و محصولات تولیدی توسط این شرکتها توانسته بخش قابل توجهی از نیازها را به شکل بومی پاسخ دهد. محصولات و خدمات فناورانه و نوآورانهای که با کیفیت بالا و با توان تخصصی و دانش داخلی تولید و عرضه شدهاند.
با توجه به اینکه صنایع غذایی یکی از بالاترین سهمها را در ایجاد اشتغال در کشور دارد و همچنین پتانسیل بالا در کشاورزی، این حوزهها مورد حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری قرار گرفته است. بر همین اساس از تلاش و محصولات تولیدی مجموعههای دانشبنیانی که در دل زیستبوم فناوری و نوآوری شکل گرفتهاند حمایت ویژه میکند.
تاکنون نیز ۳۲۵ شرکت دانش بنیان توانسته اند محصولات خود را به عنوان تولیدات ایرانساخت تایید گرفته و به بازار تقاضا عرضه کنند. محصولات تولید شده در حوزه «مواد اولیه و فرمولاسیون غذایی»، «تولیدات گیاهی»، «تولیدات دام، طیور، آبزیان، زنبور عسل و گرده افشان» و «محصولات مبتنی بر میکروارگانیسم» است.
«مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه»، «سبز پالایش ساتراپ لیان»، «صنعتی فرهیختگان زیست پویان»، «مهندسی پزشکی صبا تجهیز سبلان»، «آرمان سبز آدینه»، «زیست بانان توران سیراف»، «زیست فناوران فرا رویش رایا»، «پالیز ژن زیست فناور»، «زیست یاران پاژ»، «زیست فناوران پارس اکسین»، «ورنا زیست فرایند پارس»، «فرا ژن سازه ناب»، «روژین رشد زانیاران» و ... مجموعههای دانشبنیانی هستند که در این زمینه تلاش میکنند.
انتهای پیام/