دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان:

شغل جدید برای نخبگان در دستگاه‌های اجرایی تعریف می‌شود

شغل جدید برای نخبگان در دستگاه‌های اجرایی تعریف می‌شود
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از همکاری این بنیاد و سازمان امور استخدامی کشور برای تعریف شغل جدید برای نخبگان در دستگاه های اجرایی خبر داد.
کد خبر : 810026

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، ناصر باقری مقدم در حاشیه برگزاری اختتامیه دوازدهمین همایش ملی نخبگان در جمع خبرنگاران با اشاره به تعریف و ایجاد شغل‌های جدید برای نخبگان با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی کشوری افزود: این اقدام با همکاری دو نهاد بنیاد ملی نخبگان و سازمان امور استخدامی کشوری انجام می شود.

وی افزود: در واقع وظیفه بنیاد ملی نخبگان شناسایی و معرفی نخبگان است و وظیفه سازمان امور استخدامی کشوری تعریف شغل مناسب و گماردن نخبگان در دستگاه اجرایی است.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه یادآور شد: بر اساس موافقت سازمان امور استخدامی کشوری تا پایان سال جاری هزار شغل برای این نخبگان در وزارتخانه ها و سازمان ها ایجاد خواهد شد.

وی همچنین اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان وظیفه تأمین نیروی انسانی متخصص و نخبه‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان بر عهده دارد و ایجاد زیست بوم حوزه نوآوری و فناوری نیز بر عهده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان یکی از تاکیدات رییس جمهوری در همایش امروز را مستقل بودن بنیاد عنوان کرد و افزود: بنیاد و معاونت علمی در کنار یکدیگر  به توسعه اقتصاد دانش بنیان اهتمام می‌ورزند.

وی در ادامه تاکید کرد: بنیاد ملی نخبگان از ابتدا یک سازمان مستقل بوده است، اما رییس این‌نهاد با معاونت علمی و فناوری مشترک است و معتقدم معاونت علمی و فناوری و بنیاد ملی نخبگان دو بازو و بالی هستند که در کنار یکدیگر باعث توسعه اقتصاد دانش بنیان می‌شوند

باقری مقدم خاطرنشان کرد:‌ بنیاد ملی نخبگان به صورت نمادین ایجاد کانون‌های تفکر در سه حوزه اقتصاد، علم و فناوری و علوم انسانی را در دوازدهمین همایش ملی نخبگان به منظور کمک نخبگان به دولت برای برنامه های آتی آغاز کرده است.

وی یکی از تاکیدات رییس جمهور را به دستگاه های دولتی استفاده از نقطه نظرات نخبگان دانست و در ادامه ساز و کار  این مهم را ایجاد کانون های تفکر در دستگاه های اجرایی عنوان کرد.

باقری  مقدم افزود: البته راه اندازی این کانون‌ها در سند راهبردی نخبگان هم آمده است که نخبگان در کنار رؤسای دستگاه‌ها راجع به مسائل دستگاه‌ها تخصصی فکر کنند و در زمینه مسائل مختلف محتوا تولید کنند.

به گزارش آنا، دوازدهمین همایش ملی نخبگان با شعار «حکمرانی نخبگان برای سرآمدی ایران» پس از سه سال تاخیر به دلیل همه گیری کرونا، امروز با مشارکت ۵۰۰ نخبه و دستگاه‌های دولتی در سالن اجلاس سران برگزار شد.  

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب