دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 خرداد 1401 - 09:47
حسنی آهنگر مطرح کرد؛

برنامه‌ریزی گسترده دشمنان برای نفوذ به مراکز علمی کشور

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: دشمنان برنامه‌ریزی جدی برای نفوذ به مراکز علم و فناوری دارند و از این طریق می‌خواهند روند پیشرفت کشور را متوقف کنند.
کد خبر : 665273
حسنی آهنگر

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، محمدرضا حسنی آهنگر جهرمی در پنجمین جشنواره علمی سلمان فارسی که صبح امروز در سازمان پدافند غیرعامل برگزار شد، اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی سبب تغییر هندسه تمدنی جهان اسلام شد و در بیانه گام دوم انقلاب اسلامی هم به موضوع جهانی شدن انقلاب اسلامی پرداخته شده است.


وی افزود: رسیدن به این آرمان به استقلال در عرصه‌های سیاسی، علمی و فرهنگی نیاز دارد و باید بتوانیم به اقتدار علمی برسیم. تولید علم به همراه قدرت علمی قدرت استراتژیک را برای ایران به همراه می‌آورد. اکنون جهان تشنه الگوی‌های انقلاب اسلامی است. علی رغم تمام امکانات رفاهی که تمدن غرب برای مردم به همراه آورده نتوانسته است زمینه سعادت جامعه بشری را فراهم کند. برای رسیدن به قدرت بین‌المللی داشتن ایران قوی ضروری است.


فرمانده جامع امام حسین(ع) بیان کرد: برای رسیدن به ایران قوی ما نیازمند مراکز علم و فناوری دانش‌بنیان هستیم. اکنون یک زیست‌بوم فناوری در جهان در حال شکل‌گیری است که حکمرانی هوشمند را ایجاد می‌کند. ما باید این زیست‌بوم را به طور کامل تعریف کنیم زیرا این زیست‌بوم در بحث‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی موتور پیشران دستیابی به اهداف است.


حسنی آهنگر عنوان کرد: آیا امروز و سال‌ها پس از جنگ تهدید دشمن به پایان رسیده؟ قطعا پاسخ منفی است و باید بگوییم آمریکا با تمام ابزارها در حال تهاجم به همه ارکان جمهوری اسلامی ایران است. دشمن در تلاش است با برنامه‌ریزی دقیق باورهای مردم را تغییر دهد و یکی دیگر از برنامه خصمانه دشمن مقابله با پیشرفت‌های علم و فناوری در ایران است.


وی خاطرنشان کرد: اهمیت پدافند غیرعامل در در تمام برنامه‌های توسعه کشور به روشنی قابل مشاهده است. وقتی می‌خواهیم اهمیت پدافند غیرعامل را در موضوع اکوسیستم دانش‌بنیان کشور بررسی کنیم به این نتیجه می‌رسیم که چون شرکت‌ها و مجموعه‌های دانش‌بنیان موتور پیشران دستیابی به اهداف علمی هستند باید آن‌ها را مراکز حساس و مورد توجه دشمنان دانست.


فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) ادامه داد: هنگامی که برنامه‌های دشمن را بررسی می‌کنیم متوجه می‌شویم در کشور کمتر به اهمیت جنگ نرم و جنگ ترکیبی پرداخته است. نفوذ در لایه سیاست‌گذاری مرتبط با مراکز دانش‌بنیان یکی از مصادیق تهدید اکوسیستم دانش‌بنیان کشور است. نپرداختن به مسایل راهبردی کشور دیگر تهدید موجود در این حوزه است و همچنین دشمنان برنامه جدی برای نفوذ به مراکز دانش‌بنیان کشور دارند.


انتهای پیام/۴۱۴۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب