دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسعه دانش‌های نو با انجمن‌های‌ علمی(۷۷)/ میرمرادزهی در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

از کسب رتبه در استارت‌آپ‌ها تا تولید محصول فناورانه/ انجمن‌های علمی کرونا را دور زدند

دبیر انجمن علمی مامایی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان عنوان کرد که انجمن‌های علمی در دوران دوساله کرونا تحت‌تأثیر محدودیت‌ها قرار نگرفتند و با فعالیت‌ خود به موفقیت‌هایی ازجمله کسب رتبه در استارت‌آپ‌ها و تولید محصول فناورانه رسیدند.
کد خبر : 663112
شقایق میرمرادزهی

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ انجمن‌های علمی در دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که زیر نظر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه در هر واحد دانشگاهی فعالیت می‌کنند و سالانه فعالیت آنها رتبه‌بندی و اعلام می‌شود.


انجمن‌های علمی دانشجویی متشکل از دانشجویان فعال، باانگیزه و با ظرفیت‌های بالا هستند که موجب تجمیع و متمرکزشدن دانشجویان مشتاق به فعالیت‌های پژوهشی و علمی می‌شوند. بخش عمده این ظرفیت‌ها، ابتدای کار به‌صورت بالقوه هستند و اگر دانشگاه‌ها بستر مناسبی را برای فعالیت انجمن‌ها فراهم آورند؛ بالفعل‌شدن این ظرفیت‌ها دور از دسترس نخواهد بود؛ بنابراین در راستای ترویج روحیه علمی، توانمندسازی و ایجاد انگیزه در دانشجویان، دانشگاه باید انجمن‌های علمی دانشجویی را فعال و حمایت کند.


انجمن علمی دانشجویی مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در تازه‌ترین رتبه‌بندی دفتر مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با امتیاز ۱۳۲ و ۲۴ فعالیت در گروه +A کشوری قرار گرفت.


خبرنگار خبرگزاری آنا در شماره ۷۷ از پرونده «توسعه دانش‌های نو با انجمن‌های‌ علمی» درباره مأموریت‌ها، اهداف، برنامه‌ها، دستورکارها و دستاوردهای انجمن علمی دانشجویی مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با شقایق میرمرادزهی دانشجوی رشته مامایی و دبیر این انجمن گفت‌وگو کرده است.




بیشتر بخوانید:


کارنامه‌ پربار دانشجویان هنر و معماری


بار نوین‌سازی آموزش بر دوش انجمن‌های علمی


انجمن‌های علمی؛ تمرین توسعه علم در دانشگاه‌ها




میرمرادزهی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره انجمن علمی مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و فعالیت‌های این انجمن اظهار کرد: دانشجوی ترم هشتم مامایی و دبیر انجمن علمی مامایی این دانشگاه هستم، این انجمن نخستین انجمن دانشکده پزشکی واحد زاهدان است که ۹۹/۰۵/۰۵ راه‌اندازی شد و در تمام زمینه‌های مورد نیاز یک دانشجوی علوم پزشکی فعالیت کرده و تاکنون موفق بوده و دارای ۶ عضو اصلی، ۴۰ عضو فعال و حدود ۵۱۱ عضو عادی است و تاکنون توانسته‌ایم کارگاه و وبینارهای مورد نیاز دانشجویان و ماماها، همایش، سمینار، ژورنال‌کلاب، نشریه و... در زمینه‌های مختلف علوم‌پزشکی با دسترسی آسان برگزار کنیم.


وی درباره جایگاه و وظایف انجمن‌های علمی در دانشگاه‌ها عنوان کرد که وجود انجمن‌های علمی باعث پیشرفت علمی پژوهشی میان دانشجویان شده است و با برگزاری کارگاه‌ها وبینارهای پژوهشی مختلف موجب شده که در دانشجویان علاقه‌مند به پژوهش، توفان فکری، ایده‌های خلاقانه و نوآورانه ایجاد شود و هر کدام‌شان صاحب کتاب مقاله و اختراع شوند، علاوه بر این، یادگیری دانشجویان در کارگاه‌های علمی فراتر از یک دانشجوی معمولی است.


از کسب رتبه در استارت‌آپ‌ها تا تولید محصول فناورانه/ انجمن‌های علمی کرونا را دور زدند


دبیر انجمن علمی مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در ارزیابی خود از حمایت دانشگاه از انجمن‌های علمی و چالش‌های مسیر فعالیت بیان کرد: مسئولان از رئیس دانشگاه تا حوزه پژوهشی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، گروه مامایی و مشاور انجمن در مسیر فعالیت دانشجویان در انجمن علمی در حد توان خود و شرایط دانشگاه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند؛ اما در کنار حمایت‌ها، مشکلاتی مانند نبود فضا و امکانات در دانشگاه برای اجرایی کردن برخی از برنامه‌ها و بودجه مناسب برای برگزاری برخی از برنامه‌های انجمن در مسیر فعالیت‌ها وجود دارد که بدون همکاری مسئولان دانشگاه، انجمن‌ها هیچ فعالیتی را نمی‌تواند جلو ببرند.


شکوفایی علم با فعالیت‌های تیمی و گروهی


میرمرادزهی در پاسخ به این پرسش که انجمن‌های علمی چگونه تقویت شوند تا در پیشبرد علم موفق باشند، گفت: یکی از راه‌های شکوفایی علم، فعالیت‌های تیمی و گروهی بوده و انجمن‌های علمی دانشجویی نمونه‌ای از فعالیت گروهی هستند که می‌توانیم این زمینه را در انجمن‌ها فراهم آوریم تا افراد مختلف که دارای ایده‌ و خلاقیت‌های متفاوت هستند در کنار هم جمع شده و تمام ایده‌ها و خلاقیت‌ها زمینه اجرایی پیدا کند و شاهد پیشرفت علمی در دانشگاه و کشور باشیم.




بیشتر بخوانید:


انجمن‌های علمی؛ پرکار اما فاقد امتیاز در بنیاد ملی نخبگان


آشنایی دانشجویان با دانش‌های نوین در انجمن‌های علمی


فعالیت‌ گسترده‌ و پربازده‌ انجمن‌های‌ علمی در گرو افزایش بودجه




وی در تشریح دلایل برتری، تازه‌ترین فعالیت‌های اجتماعی، علمی، فرهنگی و موفقیت‌ها و دستاوردهای انجمن علمی مامایی واحد زاهدان توضیح داد: از دلایل برتری انجمن‌های علمی می‌توان مواردی از قبیل تلاش‌های بی‌وقفه اعضای اصلی ذکر کرد. پیشرفت انجمن در ارزشمند دانستن تمام ایده‌ها و جنبه اجرایی دادن به آنها در تمام زمینه‌ها باعث شده است که در فعالیت‌ها تنوع داشته باشد، انجمن علمی مامایی در برقراری همکاری‌ها متعصبانه و تک‌بعدی پیش نرفته و با سایر مراکز و انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی دانشگاه همکاری کرده و در کنار این همکاری‌ها یکی از علت‌های پیشرفت رقابت سالم بوده است.


دبیر انجمن علمی مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان یادآور شد: هرچند ورود کرونا و مجازی شدن دانشگاه‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرد؛ اما انجمن‌ها تحت‌تأثیر این محدودیت‌ها قرار نگرفتند چه بسا از این فرصت ایجاد شده برای ارتقای پیشرفت استفاده کردند که می‌توان ازجمله این فعالیت‌ها را کسب رتبه برتر در استارت‌آپ و تولید محصول فناورانه، برگزاری پیش‌رویداد طبق بیانیه گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی، کسب رتبه سوم کشوری در جشنواره قلم نشریات، ثبت اختراع، چاپ کتاب و مقالات در زمینه‌های مختلف و... از فعالیت‌های این انجمن بوده است.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب