بررسی زیرساختها و الزامات محیطی خودروهای برقی/ رفع آلودگی هوا با کمک خودروهای الکتریکی
مسعود رادمهر، عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا گفت: در حال حاضر بحث آلودگی هوا و بحرانهای سوختهای فسیلی باعث شده تا کشورهای اروپایی و آمریکایی به سمت تولید و ساخت خودروهای برقی گرایش پیدا کنند.
وی افزود: اکنون در بحث خودروهای برقی دو جنبه «تکنولوژی ساخت خودرو» و «الزامات محیطی آن برای بکارگیری در فضا و مکانهای شهری» مطرح است. به عنوان مثال برای بکارگیری این خودروها باید مکانهایی خاص برای شارژ این خودروها تعبیه شود. از سوی دیگر پمپهای بنزین مرسوم نیز باید برچیده شوند و در مقابل جایگاههای شارژ احداث کنیم.
وی عنوان کرد: خودروهای برقی این قابلیت را دارند که به شبکه برق کمک کنند؛ بسیاری از این خودروها در ساعت غیر پیک برق میتوانند شارژ شوند و در ساعت پیک برق از شبکه استفاده نکنند.
رادمهر اظهار کرد: طرحی که ما در این رویداد ارائه دادهایم بیشتر به رویکرد الزامات محیطی خودروهای برقی در ارتباط است؛ در این طرح عنوان کردهایم که مبلمان و فضای شهری باید چگونه تغییر کنند تا بتوانیم زیرساختهای استفاده از این خودروها در کشور را فراهم کنیم. یک سری پارکینگهای خاص نیز باید برای این منظور طراحی و سرمایه گذاری شوند.
وی یادآور شد: هم اکنون بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا به این بحث ورود پیدا کردهاند. اکنون ما نیز در فازهای مطالعاتی این طرح قرار داریم که امیدواریم به نتیجه برسد و در ایران نیز اجرایی شود.
عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول گفت: در حال حاضر ما به خیلی از الزامات محیطی این قضیه در کشورمان نرسیدهایم. ایران نیز دیر یا زود باید به این مبحث ورود پیدا کند به همین دلیل یکی از اهداف اصلی ما در این رویداد، پرداختن به این مساله است. این رویداد میتواند جرقهای در ذهن مخاطبان که اغلب فرهیختگان و افراد اهل مطالعه هستند، ایجاد کند و آنها نیز پیگیر این مسئله شوند.
رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار عصر امید از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلای تهران برگزار میشود و میزبان ۳ هزار شرکت دانشبنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارتآپ است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/