ایجاد پلتفرم برگزاری الکترونیکی انتخابات/ کاهش میزان خطای انسانی و ماشینی
صادق صفربیگی، مدیرعامل شرکت کیاننور زاگرس، فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات که در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام فعالیت میکند، در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا بیان کرد: شرکت ما یک شرکت تعاونی محسوب میشود و بهطور رسمی از سال ۱۳۷۶ در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت خود را آغاز نمودهایم. ما با توجه به فراخور نیاز استان در حوزههای مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات به این حوزه ورود پیدا کردهایم.
وی در ادامه افزود: اکنون در شرکت کیاننور زاگرس فعالیتهایی در این خصوص از حوزه آموزش گرفته تا پشتیبانی سختافزاری، نرمافزاری، طراحی نرمافزار، طراحی و پیادهسازی شبکههای کامپیوتری، ارائه سختافزار، طراحی و تولید سختافزار به صورت جدی دنبال میشود. قطعات موردنیاز در این حوزه در شرکت وجود داشته است و در حال حاضر مشغول به فعالیت در حوزه بانکداری الکترونیک هستیم. در این شرکت ۲۰ پرسنل بیمهشده و تماموقت در حال فعالیت و ۱۰ نفر به صورت پارهوقت با ما در ارتباط هستند.
صفربیگی در خصوص تولیدات نرمافزاری خاطرنشان کرد: ما در شرکت کیاننور زاگرس تولیدات نرمافزاری از جمله نرمافزار آموزش و آزمون الکترونیک انجام میدهیم که شیوه و رویکرد این نرمافزارها بسیار نوین است. در واقع میتوان گفت همین رویکرد جدید موجب ایجاد تفاوت میان نرمافزارهای ما و نرمافزارهای موجود در بازار شده است.
وی در ادامه افزود: این نرمافزار و پلتفرمی که توسط شرکت کیاننور زاگرس ایجاد شده است باعث میشود تا کاربر علاوه بر سؤالهای چهار جوابی و تشریحی بتواند سوالهای صحیحغلط و جور کردنی را نیز پاسخ دهد. پس از بررسی نرمافزارهای متعدد این قابلیتها در هیچکدام از نرمافزارهای موجود مشاهده نشده است. در این نرمافزار از هر کدام از سوالها یا تلفیقی از آنها میتوان به عنوان آزمون استفاده کرد. همچنین نرمافزار ما میتواند سوالات تشریحی را به صورت هوشمند تصحیح کند. به عبارت دیگر دخالت شخص در این نرمافزار خیلی کم و در حد صفر میشود.
مدیرعامل شرکت کیاننور زاگرس مطرح کرد: کلمات کلیدی در داخل این نرمافزار مشخص میشود و براساس پاسخ دانشجو یا دانشآموز، برگه آزمونها صحیح و نمره آنها لحاظ میشود. از صفر تا صد برنامهنویسی پلتفرمی که برای آموزش استفاده شده است توسط خودمان صورت گرفته است و از بستر نرمافزارهای موجود در بازار استفاده نکردیم. ما در حال همکاری و فعالیت با دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.
وی افزود: یک پلتفرم دیگر برای انتخابات الکترونیک ایجاد کردهایم که کاربران از مرحله فراخوان تا مرحله انتخابات و تهیه صورتجلسه انتخابات را میتوانند به صورت الکترونیک انجام دهند و پلتفرم ایجادشده قابلیت این را دارد که در انتخابات شورای شهر، مجلس یا ریاستجمهوری از آن استفاده کرد. در پلتفرم جدید با توجه به مسائل امنیت تمام افراد مجاز به شرکت در انتخابات نیستند. افرادی میتوانند در انتخابات شرکت کنند که از قبل ثبتنام کرده باشند.
صفربیگی در ادامه اظهار کرد: ما در شرکت کیاننور زاگرس سیستمی را پیادهسازی کردیم که در اروپا و آمریکا استفاده میشود. ابتدا فرد از قبل برای شرکت در انتخابات ثبتنام کرده، سپس ثبتنام او پس از بررسی تأیید میشود و فرد در روز انتخابات قادر به رأی دادن است و تمامی استعلامهای خود را به صورت الکترونیکی میتواند دریافت کند.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی حمایتهای بسیاری از شرکت ما کرده است و فضای کاری در اختیار ما گذاشته است. شرکت ما به صورت جداگانه فعالیت خود را انجام میدهد، اما به عنوان یک واحد فناور از دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به انجام کار است.
صفربیگی با توجه به اهمیت رویداد ملی گام دوم بیان کرد: رویداد ملی گام دوم در معرفی محصولات به بازدیدکنندگان و مصرفکنندگان میتواند مؤثر باشد. ما در تلاش هستیم تا بتوانیم یک نمایشگاه دائمی در مکان مشخص یا در فضای مجازی برای ارائه محصولات خود ایجاد کنیم. همچنین امیدواریم تا با شرکتهایی که همراستا هستیم ارتباط برقرار کنیم و برای رسیدن به اهداف مشترک با یکدیگر شبکهسازی انجام دهیم.
رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار «عصر امید» از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلای تهران برگزار میشود و میزبان ۳ هزار شرکت دانشبنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارتآپ است.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/