دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 ارديبهشت 1401 - 13:33

نوشیدن چای چه تاثیری بر میزان قند خون می‌گذارد؟

چای یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌ها برای کنترل سطح گلوکز خون است.
کد خبر : 654135
چای



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ایت دیس نات دت»، زمانی‌که افراد به دنبال یک نوشیدنی سالم هستند، چای یکی از بهترین گزینه‌ها محسوب می‌شود. نوشیدن چای فواید بسیار زیادی برای سلامت انسان دارد.


مطالعات جدید نشان داده است چای بر میزان قند خون تاثیر مثبتی دارد، اما اینگونه نیست که تمام انواع چای‌ها موجب کاهش قند خون شود. چای شیرین حاوی قند بسیار است و در نتیجه قند خون، بالا می‌رود. سایر انواع چای بدون قند افزوده به کاهش قند خون در بدن کمک می‌کند.


افرادی که به‌طور مستقیم نوشیدنی‌های شیرین استفاده می‌کنند، بیش‌تر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند، زیرا نوشیدن قند به‌طور مستقیم موجب افزایش قند خون می‌شود. چای شیرین نه‌تنها سطح گلوکز خون را در بدن کاهش نمی‌دهد، بلکه افزایش می‌دهد. برای جلوگیری از این اتفاق چای سیاه را در برنامه غذایی خود قرار دهید.


چای ترش نیز برای کنترل سطح خون بسیار مفید است. این چای از گیاه «هیبیکوس سابداریفا» تولید می‌شود. مطالعات جدید در دانشگاه آریزونا نشان می‌دهد که این گیاه برای کاهش قند خون بسیار مفید است. همچنین چای ترش با کاهش فشار خون نیز ارتباط مستقیم دارد، زیرا اغلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، فشار خون بسیار بالایی دارند. گیاه هیبیکوس سابداریفا از رایج‌ترین گیاهان برای تهیه چای محسوب می‌شود.


انتهای پیام/۳۰۰۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب