«چاپستیک برقی»؛ تنظیمکننده طعم غذا
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «نیواطلس»، چوب غذاخوری یا چاپستیک، یک وسیله رایج برای غذا خوردن در کشورهای واقع در آسیای شرقی است و امروزه دانشمندان با استفاده از تکنیکهای جدید علم و فناوری تغییر و تحولاتی در این ابزار ایجاد کردند.
تیم محققان از دانشگاه میجی در آزمایشگاه میاشیتا، مجموعهای از چاپستیکهای برقی را بهتازگی توسعه دادند که این چاپستیکها تنظیمکننده طعم غذا است. این چاپستیکها با تحریک الکتریکی میتوانند طعم غذا را تنظیم کنند و در واقع طعم غذای کمنمک دیگر حس نمیشود. این چاپستیکهای برقی به نمایش گذاشته شده است تا درک مردم درباره طعم غذا تقویت شود.
اغلب افراد در ایالات متحده بیش از حد نمک مصرف میکنند و بهطور متوسط مصرف بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ میلیگرم در روز توصیه نمیشود. مردم از فشار خون بالا و مشکلات مرتبط با سلامت خود رنج میبرند؛ بنابراین محققان با استفاده از چاپستیکهای برقی به مردم کمک بزرگی کردهاند.
در مطالعات جدید مشخص شده است افراد ساکن در ژاپن تقریبا ۴ هزار و ۲۰۰ میلیگرم در روز نمک مصرف میکنند و این نشانه خوبی نیست. محققان با طراحی این چاپستیکها به مردم کمک کردهاند تا نمک غذا را حس کنند، حتی بدون اینکه غذا واقعا شور باشد.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/