میکروبها با تنفس متان برق تولید میکنند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، گاز متان در جو زمین حداقل ۲۵ برابر بیشتر از کربندیاکسید در بهدام انداختن گرما موثر است؛ بنابراین دانشمندان در تحقیقات خود گونهای از میکروبها را کشف کرده که با تنفس متان برق تولید میکنند.
دانشمندان از طریق سوزاندن، نیمی از انرژی موجود در گاز طبیعی را توانستند به نیروی الکتریکی تبدیل کنند. همچنین آنها برای فشرده کردن الکترونهای متان شکل نامتعارفی از نیروگاه را کشف کرده و برای دیدن آن به میکروسکوپ احتیاج دارند.
در تاسیسات بیوگاز فعلی، متان توسط ارگانیسمها تولید و در نهایت سوزانده میشود تا بتواند توربین را به حرکت درآورد و نیرو تولید کند. در این فرآیند کمتر از نیمی از بیوگاز به نیرو تبدیل میشود و دانشمندان در تلاش هستند تا با استفاده از میکروارگانیسمها بهتر عمل کنند.
دانشمندان برای انجام تحقیقات خود بر باکتریهای باستانشناسی تمرکز کردهاند، زیرا این باکتریها در شرایط عجیبوغریب میتوانند زنده بمانند و استعداد خارقالعادهای دارند. همچنین قابلیت تجزیه متان در محیطهای فاقد اکسیژن را دارد. این گونه خاص باکتری به عنوان «متانوتروف بیهوازی» (ANME) شناخته میشود. تلاش محققان برای بیرون کشیدن الکترونها از این فرآیند در سلولهای سوختی میکروبی منجر به تولید ولتاژهای برق میشود.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/