دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
صدور بیانیه‌ از سوی اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی؛

جمهوری اسلامی به شایستگی میزبان مهاجران افغانستانی بوده است

اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در بیانیه‌ای با اشاره به حمله عناصر افراطی به کنسولگری ایران در هرات تأکید کرد: بیش از چهل سال است که به شایستگی میزبان مهاجران افغانستانی هستیم که عموماً از امکانات موجود در ایران همچون شهروندان ایرانی بهره‌مند هستند.
کد خبر : 652691
ايران و افغانستان



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در واکنش به حمله دیروز عناصر افراطی به کنسولگری ایران در هرات بیانیه‌ای صادر کرد.


متن بیانیه به شرح ذیل است:


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ


شماری از عناصر افراطی معترض دیروز به کنسولگری ایران در هرات حمله کردند. در ویدیوهایی که منتشر شده، معترضان با «شلیک‌های هوایی» نیروهای طالبان، متفرق شدند و موفق به ورود به داخل ساختمان کنسولگری نشده‌اند. لازم به ذکر است که برخی از ویدیوها قدیمی است و برای ایران هراسی مورد استفاده قرار گرفته است.


سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه، گفته «امنیت کامل سفارت و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در هرات و دیگر شهرهای افغانستان می‌بایست به صورت کامل تامین و تضمین‌های لازم برای فعالیت امن این نمایندگی‌ها ارائه شود».


ایران می‌گوید این ویدئوها مربوط به این کشور نیست و سخنگوی وزارت خارجه گفته تصاویر با هدف «ایران هراسی یا افغانستان هراسی» در حال انتشار است.


گفتنی است، ایران‌هراسی به عنوان یک سیاست طی سالیان متمادی برای اهداف مختلف به کار گرفته شده‌ است.
بیشترین موارد ایران‌هراسی به منظور بد معرفی کردن این کشور با عناوینی مانند؛ کشور بی‌فرهنگ، محور شرارت، بزرگ‌ترین حامی تروریست در جهان، کشوری که نفرت را در دنیا اشاعه می‌دهد، ایران بزرگ‌ترین تهدید برای همسایگانش، ایران تهدیدی برای صلح‌جهانی، اتهام به ایران برای طراحی توطئه به منظور نسل‌کشی یهودیان در آینده، و موارد مشابه دیگر پیگیری شده‌است.


اهداف این بستهٔ سیاستی شامل موارد ذیل شده اما محدود به این موارد نیست:


۱.متوقف کردن ایران برای تبدیل شدن به یک مدل موفق برای انقلاب کشورهای اسلامی همپیمان کشورهای غربی.


۲.تحریک و ترغیب یا اجبار به تغییر بافت جمعیتی، رسم‌الخط، زبان و رسوم مذهبی مناطقی که پیش‌تر جزء خاک ایران بوده‌اند، مانند سیاست ایرانی‌زدایی بحرین توسط امپراطوری بریتانیا، تغییر رسم‌الخط، زبان و مراسم مذهبی در کشورهای جدا شده از ایران و تحت سلطهٔ اتحاد جماهیر شوروی.
و...


ما از وحشتی که افغان‌ها در آنجا انجام دادند پشتیبانی نمی‌کنیم بلکه از کسانی پشتیبانی می‌کنیم که با آنها رفتار نامناسب صورت گرفته است، طبیعتاً کسانی که بیش از همه از این جریان لطمه می‌خورند اتباع افغانستان هستند.


جمهوری اسلامی ایران بیش از چهل سال است که به شایستگی میزبان مهاجران افغانستانی بوده و هم اکنون نیز میزبان حداقل ۵ میلیون نفر از آن‌ها می‌باشد که عموماً از امکانات موجود در جمهوری اسلامی ایران همچون شهروندان ایرانی بهره‌مند هستند و بر رعایت حقوق انسانی آن‌ها بر اساس اصول اسلامی، دوستی و برادری تأکید کرده است.


انتهای پیام/۴۱۶۷



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب