بهترین عادت غذایی برای جلوگیری از تحلیل استخوان چیست؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ایت دیس نات دت»، تحلیل استخوانی یکی از معضلات افزایش سن است که زنان بیشتر از مردان به این عارضه دچار میشوند.
تحلیل استخوانی به نام بیماری «استئومالاسی» یا پوکی استخوان شناخته میشود. استئومالاسی اختلال ناشی از کمبود ویتامین D و کلسیم است. استئومالاسی به نرم شدن استخوانها گفته میشود یا به اصطلاح به آن نرمی استخوان میگویند. در این بیماری تراکم مواد معدنی استخوان بسیار کم است و در اثر آن اسکلت بدن ضعیف شده و میزان شکستگی استخوان افزایش مییابد.
کلسیم و ویتامین D، در رشد استخوان حیاتیترین نقش را در بدن ایفا میکنند. افراد از طریق نور خورشید و همچنین رژیم غذایی بهطور طبیعی میتوانند این ویتامین را جذب بدن خود کنند. انتخابهای برتر کلسیم شامل شیر گاو، ماست، انواع بادام، سویا یا جو دو سر است. محققان در مطالعات خود یافتند که مصرف یک فنجان لبنیات در روز یا سویا الزامی است.
اسفناج برای سلامتی انسان خواص زیادی دارد. یکی از خواص مشهود آن سطح کلسیم بالای آن است. در اسفناج ترکیبی به نام «اگزالات» وجود دارد که بدن انسان را قادر به جذب کلسیم میکند. ماهی «سالمون» و «ساردین» کنسرو شده تقریبا بین ۱۱۸ تا ۳۰۰ میلیگرم کلسیم دارد و منبعی غنی برای این ماده معدنی محسوب میشود.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/