شیر نمینوشید؟ / دریافت کلسیم و مواد مغذی از غذاهای غیرلبنی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، شیر یکی از نوشیدنیهایی است که افراد باید در وعده غذایی خود جایگاه ویژهای برای آن در نظر بگیرند. فواید نوشیدن شیر بسیار اعجابانگیز است و افراد نباید خود را از این فواید محروم کنند. استفاده روزانه از شیر یکی از الزامات است و به سلامت بدن و از همه مهمتر افسردگی جلوگیری میکند، اما بسیاری از مردم به دلایل مختلفی شیر نمینوشند.
شیر یکی از منابع عالی کلسیم است که همراه با ویتامین D، برای ساختن استخوانهای قوی و متراکم بسیار ضروری است. شیر همچنین حاوی پروتئین، مواد معدنی فسفر، پتاسیم، روی، ید، ویتامینهای B۲ و A است، اما خبر خوب این است، افرادی که به خوردن شیر حساسیت دارند میتوانند کلسیم و سایر مواد مغذی موردنیاز خود را از غذاهای دیگر دریافت کنند.
محصولات لبنی مانند پنیر و ماست سرشار از کلسیم هستند. همچنین غذاهای غیرلبنی از جمله ماهی کنسرو شده، سبزیجات، آجیل و دانهها حاوی مقادیر متفاوتی از ویتامینهای نام بردهشده هستند و افراد بهجای شیر میتوانند از این غذاها استفاده کنند. بعضی از غذاها مانند غلات صبحانه، سویا، برنج، جو دوسر با کلسیم افزوده غنی شدند.
افراد باید آگاه باشند که جذب کلسیم از غذاهای غیرلبنی ممکن است، اما جذب آن برای بدن دشوارتر است. بدن افراد بسته به سن و جنسیت، روزانه بهطور معمول به دریافت کلسیم بین ۳۶۰ میلیگرم تا بیش از هزار میلیگرم نیاز دارد. مصرف این نوشیدنی برای نوجوانان، زنان و افراد مسن نیز متفاوت است. همچنین یک فنجان ۲۵۰ میلیلیتری شیر، تقریبا حاوی ۳۰۰ میلیگرم کلسیم است.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/