دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بیست و یکمین جلسه شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان برگزار شد/ استفاده از سراهای نوآوری برای پیشبرد اهداف جریان‌های دانشجویی

بیست و یکمین جلسه شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان صبح امروز برگزار و بر استفاده از سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی تاکید شد.
کد خبر : 646558
دانش بنیان



به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بیست و یکمین جلسه شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان صبح امروز (۱۷ اسفندماه) با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و وحید ضرغامی قائم‌مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری برگزار شد.


دستور کار این جلسه بررسی اعطای مجوز فعالیت سراهای نوآوری صنایع غذایی واحد شبستر و سرای نوآوری غذا و گیاهان دارویی واحد شهرکرد بود که هر دو واحد طرح توجیهی خود را در این جلسه ارائه و تبیین کردند.


دهقانی فیروزآبادی: سراهای نوآوری از جریان دانشجویی در جهت پیشبرد اهداف خود استفاده کنند


در ابتدای این جلسه روح‌اله دهقانی فیروزآبادی بر استفاده از جریان‌های دانشجویی در فرآیند پیشرفت سراهای نوآوری تأکید کرد و گفت: باید زیرساختی در سراهای نوآوری ایجاد شود تا به تربیت و پرورش دانشجوی فناور و کارآفرین منتج شود، چراکه جذب دانشجو اولویت اصلی دانشگاه به حساب می‌آید.


وی همچنین توجه جدی به جریان آموزشی، ترویجی و کارآفرینی در سراهای نوآوری را امری لازم و ضروری دانست.


کاظمی زاده رئیس واحد شبستر نیز در این جلسه ضمن تبیین شاخصه‌های طرح توجیهی سرای نوآوری صنایع غذایی این واحد دانشگاهی خاطرنشان کرد: آذربایجان شرقی در حوزه کشاورزی و محصولات دامی ظرفیت بالایی دارد و تنها در شبستر ۱۱۱ واحد صنعتی در حوزه محصولات غذایی و کشاورزی فعالیت می‌کنند.


وی با بیان به اینکه کارخانه لبنیات واحد شبستر به ظرفیت یک تن در ساعت و با توانایی تولید ۴ نوع محصول لبنی فعالیت می‌کند، گفت: با توجه به ظرفیت‌ها و قراردادهای پیش رو، پیش‌بینی می‌کنیم در صورت اعطای مجوز فعالیت به سرای نوآوری محصولات غذایی واحد شبستر، در سال اول به درآمدی بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان دست پیدا کنیم و به نقطه سر به سر برسیم.


در ادامه این جلسه طرح توجیهی سرای نوآوری غذا و گیاهان دارویی واحد شهرکرد ارائه شد.


رشید ریاحی ارائه دهنده طرح سرای نوآوری غذا و گیاهان دارویی واحد شهرکرد ضمن اشاره به ظرفیت‌های استان تصریح کرد: اهداف سرا در راستای ظرفیت‌های استان و واحد دانشگاهی شهرکرد تعریف شده و تلاش خواهیم کرد حوزه گیاهان دارویی، صنایع غذایی و ماهیان سردابی را توسعه دهیم.


لازم به ذکر است در این جلسه قباد بهزادی پور مدیرکل سراهای نوآوری، لاله ملک نیا مدیر ارتباط صنعت، جامعه و دانشگاه، عسکری غلام‌زاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری، صدری مهر رئیس پارک علم و فناوری، عاشوری فر مدیر سراهای نوآوری دانشگاه، امیر جعفری مدیر رسانه، میثم آخوندی مسئول ارتباطات و جمعی از مدیران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.


انتهای پیام/۴۰۴۰/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب