امید برای درمان سرطان لوزالمعده افزایش یافت/ شناسایی سلول قاتل سرطان
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، با وجود توسعه چشمگیر علم در چند دهه اخیر هنوز تقریباً برای تمامی انواع سرطان روش درمانی قطعی شناسایی نشده است و سالانه هزاران نفر در اثر ابتلا به این بیماری مرگبار جان خود را از دست میدهند. حالا گروهی از محققان به پیشرفت قابل توجهی در تشخیص و درمان سرطان پانکراس که با نام سرطان لوزالمعده نیز شناخته میشود دست یافتند.
در روش درمانی جدید برای سرطان پانکراس همه تلاشها معطوف به یک مولکول تازه کشف شده به نام MMRi62 است. این مولکول رشد و گسترش پروتئینهای مضر را هدف قرار داده و امید دانشمندان برای درمان قطعی سرطان پانکراس را به شدت افزایش داده است. پزشکان همچنین موفق شدند با دقت بسیار بالا عوامل آسیبزننده به بدن پس از ابتلا به سرطان لوزالمعده را شناسایی کنند. یکی از پزشکان حاضر در این پروژه علمی میگوید «سلول MMRi62 تا حد شگفتانگیزی از گسترش سلولهای سرطانی در بدن و متاستاز آنها به سایر اندامها جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید:
سرطان پوست «مرکل» تقریبا در ۳ سال درمان میشود
طبق بررسیهای صورت گرفته روی هزاران بیمار مبتلا به سرطان پانکراس سلولهای سرطانی به دلیل جهشهای متمادی در برابر روشهای درمانی همانند شیمیدرمانی مقاوم شده و از همین رو این روشها در بدن بسیاری از بیماران نتیجهبخش نیست و جان آنها به خطر میافتد. تنها ۱۲ درصد از مبتلایان به سرطان پانکراس پس از ابتلا به این نوع بیماری بیش از ۵ سال به زندگی خود ادامه میدهند. پزشکان زیادی پس از انتشار نتایج روش درمانی جدید امیدوارند به زودی این روش در سراسر دنیا بهکارگیری شده تا جان هزاران مبتلا به سرطان لوزالمعده از مرگ نجات یابد.
انتهای پیام/۴۱۴۴
انتهای پیام/