بونسای معلق، جایگزین اسپیکر در تکنولوژی شد
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Engaget، پروژهای که نامش «بونسای هوایی» گذاشته شده در کیکاستارتر یک موفقیت تازه آفریده است. از چند دهه قبل و آغاز فیلم و سریالهای علمی تخیلی، یکی از جذابیتهای همیشگی تخیل در جامعه شهری، اجسام و افراد معلق در آسمان بودند. اینکه در گوشه اتاق خود یک وسیله داشته باشید که بدون هیچ آویز یا پایهای بین زمین و آسمان معلق باشد، یکی از فانتزیهای لوکس است اما اکنون بونسای معلق که جایگزین اسپیکرهای معلق شده است، این فانتزی را به حقیقت تبدیل کرده است.
این بونسایها براساس محدودیتها و قوانین ناظر بر تبادلهای کشاورزی به سراسر جهان ارسال میشود و بر همین اساس در آمریکا محصول اصلی که در این گلدانهای کوچک ارائه میشود «صنوبر» بومی آمریکاست.
این پروژه که تلفیقی از معلقسازی الکترومغناطیس، کشاورزی درختچههای مینیاتوری و البته استادکاری و هنر ژاپنی است، تاکنون توانسته به هدف اولیه خود یعنی جذب 80 هزار دلار برای آغاز تولید انبوه دست پیدا کند اما پیشفروش همچنان ادامه دارد و علاقهمندان نیز به سفارش خود ادامه میدهند.
یکی از عوامل موفقیت این پروژه، وجود انتخابهای گسترده و فهرست نسبتا طولانی از امکانات است. شما میتوانید همهچیز را از نوع گلدان و خاک گرفته تا گیاهی که قرار است در آن کاشته شود، انتخاب کنید و حتی تکنولوژی معلقسازی نیز به چهار شیوه مختلف تقسیمبندی میشود.
تمامی این شیوهها براساس تعلیق الکترومغناطیسی یا همان «قطبهای همنام آهنربا» هستند ولی ارتفاع و شکل آنها با یکدیگر متفاوت است. همچنین برای کسانی که پولدارند و میخواهند یک شگفتی معلق و لوکس داشته باشند، گلدانهای دستتراش از جنس سنگ آتشفشانی و درختچه «ستاره» در فهرست خرید قرار دارند که 10 هزار دلار گرانتر از نمونه معمولی آن هستند. نمونههای معمولی بونسای «معلق» در میدان مغناطیسی را میتوان با 200 دلار از هماکنون پیشخرید کرد.
مترجم: محمدرضا احمدینیا
انتهای پیام/