دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عباسی تأکید کرد؛

ضرورت راه‌اندازی جهاد تبیین از سوی نخبگان علمی و فرهنگی

دبیر جشنواره همای رحمت دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی عنوان کرد که وبیناری در این دانشگاه در راستای لبیک به فراخوان مقام معظم رهبری بر ضرورت راه‌اندازی جهاد تبیین از سوی نخبگان علمی و فرهنگی متمرکز شده است.
کد خبر : 641411
حسن عباسی دبیر جشنواره همای رحمت دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از تبریز، حسن عباسی دبیر جشنواره همای رحمت دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در اختتامیه جشنواره همای رحمت به زبان ترکی در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی مانند سایر واحدهای کشوری برای لبیک‌گویی به فراخوان کشوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که به جهت قرارگرفتن دوباره ولادت امام زمان (عج) در سال ۱۴۰۰ امسال را سال مهدوی و دانشگاه آزاد را دانشگاه منتظر نام‌گذاری کرده‌اند. این دانشگاه در سه حوزه فعالیت داشته است. فرهنگی و هنری زیر نظر موسسه امامت و مهدویت جشنواره موضوعی همای رحمت به زبان ترکی برگزار کرد.


عباسی به فعالیت دبیرخانه مهدویت زیرنظر دبیرخانه مرکزی واقع در واحد اصفهان خوراسگان اشاره کرد و گفت: این واحد در راستای مأموریت محوله با عنوان هیئت اندیشه‌ورزی بینارشته‌ای تمدن‌سازی مهدوی از اوایل دی‌ تا ۲۴ بهمن‌ ۱۴۰۰ حدود ۶۵ وبینار سه‌شنبه‌های مهدوی هر هفته برای رابطان مهدوی، اساتید و کارکنان واحدهای استانی در بستر دانان، چهارشنبه‌های مهدوی هر هفته در بستر الکترونیک، یکشنبه‌ها هر هفته به‌صورت حضوری در کانون محسنین رضوی آستان قدس رضوی، چله ختم یس از ۱۱ دی‌ تا ۱۸ بهمن‌ در بستر Google duo به‌همراه حافظان قرآن، جامعه القرآن‌الکریم و اهل‌البیت قم‌المقدسه شعبه استان آذربایجان شرقی و مهد قرآن برگزار شده و در حال برگزاری است. چهارشنبه‌ها نیز از طریق شبکه مجازی به صورت زنده برای عموم مردم، کارگاه‌ها برگزار می‌شود.


مسئول دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: در وبینار سه‌شنبه‌ها، چهارشنبه‌ها و جلسات حضوری در کانون محسنین رضوی در راستای لبیک به فراخوان مقام معظم رهبری بر ضرورت راه‌اندازی جهاد تبیین از سوی نخبگان علمی و فرهنگی، محور سخنرانی‌ها بر روی جهاد تبیین مبانی معرفتی، تمدن‌سازی مهدوی با محور روش تفسیر منظومه‌ای قرآن کریم متمرکز شده است.


وی بیان کرد: موضوعات تبیین و تفسیر به این شرح است؛ تعریف روش تفسیر منظومه‌ای قرآن کریم و تفاوت آن با دیگر روش‌های تفسیری و مزایای این روش، ولایت اهل‌البیت(ع) امانت الهی عرضه شده بر ملائکه، ابلیس، حضرت آدم(ع)، آسمان‌ها، زمین و کوه‌ها در قوس نزول با محوریت آیه خلافت، تکامل تدریجی عقل نظری (اصول دین) در قوس صعود از آدم تا حضرت ابراهیم(ع). حضرت ابراهیم (ع) اولین حامل اسمای اهل البیت (ع) و اولین شیعه علی بن ابی طالب(ع) با محوریت آیه امامت، انتصاب امامت بعد از رسول‌الله (ص)؛ توحیدی نه شورایی با مراجعه به معیارهای قرآنی نیل حضرت ابراهیم(ع) به امامت انسان‌ها، بررسی مصداقی حقانیت خلفای راشدین بر امامت بعد رسول‌الله و اثبات حقانیت، جریان ولایت و امامت و مخاطب‌شناسی نسل آخرالزمان و ارائه راهکارهای هدایت نسل امروز.


این مقام مسئول بیان کرد: رابطان مهدوی، اساتید و کارکنان واحدهای استانی شرکت‌کننده در این کارگاه‌ها در سه‌شنبه‌های مهدوی گواهی معتبر فرهنگی دریافت خواهند کرد.


به گزارش آنا در هفته‌های جاری سه‌شنبه، چهارشنبه و یک‌شنبه‌ها موضوع مهدویت در قرآن با عنوان ذوالقرنین در قرآن کریم نجات بخش امت‌های پیشین یا منجی آخرالزمان با سخنرانی حسن عباسی برگزار خواهد شد. لازم به توضیح است که از روز ۱۸ بهمن‌ماه تا ۲۷ اسفندماه نیمه شعبان ،چله ختم زیارت آل یاسین به‌عنوان استغاثه ظهور شروع خواهد شد و هر روز مابین نماز مغرب و عشا این زیارت قرائت می‌شود.


همچنین در ۲۴ اسفندماه سال جاری کرسی ترویجی ذوالقرنین؛ نجات‌بخش امت‌های پیشین یا منجی آخرالزمان با ارائه حسن عباسی در دبیرخانه مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۲۷


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب