دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

امکان ویرایش اطلاعات سکونتی دریافت‌کنندگان پیامک خانه خالی

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: با هدف شناسایی و تعیین دقیق خانه‌های خالی، ویرایش و اصلاح اطلاعات سکونتی افرادی که پیامک خانه خالی را دریافت کردند، امکان‌پذیر است و هم اکنون ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان ادامه دارد.
کد خبر : 636568
محمود محمود زاده



به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: امکان ویرایش اطلاعات آن دسته از افرادی که پیامک خانه‌های خالی را دریافت کردند در سامانه املاک و اسکان وجود دارد.


وی با بیان اینکه با هدف ویراش اطلاعات سکونتی خانوارها ثبت‌نام در سامانه املاک و اسناد ادامه دارد، گفت: اگر هنوز خانواری وضعیت سکونتی خود را تعیین نکرده، بهتر است نسبت به درج اطلاعات سکونتی خود اقدام کند.


معاو وزیر راه و شهرسازی درباره پیامک خانه‌های خالی که به برخی شهروندان ارسال شد، افزود: اطلاعات سکونتی بخش عمده‌ای از افراد در سامانه املاک و اسکان وجود دارد و هنگام مراجعه به سامانه ملاحظه خواهند کرد که اطلاعات هویتی و سکونی آن‌ها در سامانه موجود است، اما ممکن است نیاز به مراجعه و ویرایش داشته باشد.


محمودزاده با بیان اینکه پیامک خانه‌های خالی برای افرادی ارسال شد که سکونت در آن‌ها ثبت نشده است، افزود: ما این خانه‌ها را معادل خالی خانه در نظر نگرفتیم، بلکه به معنای این بود که واحد مسکونی با این مشخصات موجود است که اقامت در آن ثبت نشده است.


وی گفت: بر این اساس روند قانونی ارسال پیامک صورت گرفت تا اصلاح و ویراش اطلاعات از سوی مالکان انجام شود و اگر واحد ثبت شده از سوی خود مالک یا فرد دیگری درحال استفاده است، مشخصات اجاره و سکونت در سامانه ثبت شود.


معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی بیان‌داشت: قانونگذار مهلتی را برای ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان در نظر گرفته است تا در این تاریخ خود اظهاری انجام شود. خوداظهاری به مفهوم تایید اطلاعات موجود در سیستم است و اگر تایید نکنند یعنی اطلاعات در سیستم درست است.


نخستین فهرست قطعی شناسایی شده از خانه‌های خالی که معادل یک میلیون و ۱۷۰ هزار واحد است، ۲۸ دی‌ماه در وزارت راه و شهرسازی تکمیل و برای صدور قبض‌های مالیاتی قبل از پایان سال به سازمان امور مالیاتی ارسال شد.


بر اساس اصلاحیه ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب آذرماه ۱۳۹۹، اگر واحد مسکونی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر بیش از ۱۲۰ روز خالی از سکنه باشد، مشمول مالیات می‌شود و به‌ازای هر ماه بیش از زمان مذکور، ماهانه مشمول مالیاتی بر مبنای مالیات بر درآمد اجاره به شرح ضرایب سال نخست معادل ۶ برابر مالیات متعلقه، سال دوم معادل ۱۲ برابر مالیات متعلقه و سال سوم به بعد معادل ۱۸ برابر مالیات متعلقه خواهد شد.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب