توانمندی شرکتهای دانشبنیان؛ ابزار مهمی برای توسعه کسب و کار
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «آموزش و مشاوره»، «خدمات مالی و اعتباری»، «توسعه محصولات»، «توسعه بازار داخلی و خارجی»، «جذب سرمایه»، «اخذ تاییده» و «استاندارد» ۷ خدمتی است که به توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان منجر شده است.
شناخت وضعیت شرکتهای دانشبنیان و توانمندیهای آنها ابزار مهمی برای توسعه کسب و کار در حوزه فناوری و نوآوری کشور است. بر همین اساس برنامه جامعی به عنوان «خدمات توانمندسازی و تجاریسازی» از سال ۹۵ در مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز شده است.
در این برنامه سعی شده تا نیاز شرکتها شناسایی و خدمات با توجه به خلا موجود در کشور تعریف و ارائه شود. خدمات مذکور از سال ۹۵ تا ۹۸ با رشد قابلتوجهی از نظر تعداد خدمت، میزان حمایت و گستره موضوعی همراه بوده است. به طوری که با اجرای این برنامه تعداد خدمات بیش از ۲۰۰ درصد و میزان حمایتها بیش از ۶۰۰ درصد افزایش یافته است. تعداد شرکتهایی هم که موفق به استفاده از این خدمات شدهاند از ۱۲۰ شرکت فراتر رفته است.
این برنامه با هدف افزایش توانمندی شرکتها برای توسعه کسب و کار، حمایت از فعالیتهای نوآورانه و خدمات مرتبط با توسعه بازار داخلی اجرایی شده است.
انتهای پیام/۳۰۰۴
انتهای پیام/