ایجاد نانوساختارهای پیشرفته با ابرمولکول قدرتمند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «تک اکسپلوریست»، پپتیدها نیز مانند دیانای یکی از ضروریترین مولکولهای زیستی هستند. دانشمندان از ساختارهای پپتیدی برای ایجاد پروتئینهای مصنوعی و نانوساختارهای مختلف استفاده میکنند. این مولکولهای ابرقدرت علم را نیز متحول میکنند. از ترکیب پروتئینها و نانوساختارها، ابزار مولکولی بسیار قدرتمند ایجاد میشود که منجر به نسل بعدی فناوری نانو میشود.
تیم تحقیقاتی بینالمللی، یک ابرمولکول قدرتمند با پتانسیل بالا ایجاد میکند که انقلابی بزرگ در علم ایجاد کرده است. این مولکول ابرقدرت به دانشمندان اجازه میدهد تا نانوساختارهای پیشرفتهتری برای تشخیص بیماریها بسازنند. دانشمندان از ترکیب DNA و پپتیدها برای ایجاد پروتئینهای مصنوعی استفاده میکنند. پروتئینهای طبیعی در برابر گرما، اشعه ماوراءبنفش، معرفهای شیمیایی و غیره بسیار آسیبپذیر هستند. پروتئینهای مصنوعی نسبت به پروتئینهای طبیعی، مقاومتر و مورد اطمینان است.
هانبین مائو، استاد شیمی و بیوشمی، از دانشگاه ایالتی کنت، گفت: «گام بعدی ما این است که بررسی کنیم، آیا میتوان از پروتئینهای طبیعی برای توضیح علت بیماری آلزایمر استفاده کرد که عملکرد نادرست این پروتئین عامل بیماری آلزایمر است». در مطالعه جدید، دانشمندان خواص مکانیکی ساختار جدید متشکل از ساختارهای DNA سهرشتهای و ساختارهای پپتیدی سهرشتهای را نیز گزارش دادند. شاید این گزارش بهنظر افراد ساده باشد، اما دور از ذهن است.
انتهای پیام/ ۳۰۰۴
انتهای پیام/