گستره مطالعات قرآنی تمامی ندارد/ در حوزه علوم انسانی پرداختن به قرآنشناسی اساس کار است
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجتالاسلام سعید جازاری امروز در بیستمین جشنواره ملی پایاننامههای برتر دینی و قرآنی که در دانشکده علوم و فنون دانشگاه اهل بیت (ع) برگزار شد، خاطرنشان کرد: قرآن برای انسان عظمت و برکتهای خاص معنوی و مادی دارد که این برکتها برای دو گروه در نظر گرفته شده است، گروهی که به فهم قرآن میرسند و گروهی که از فهم قرآن فراتر میروند و به دنبال تذکر هستند. در حوزه علوم انسانی پرداختن به قرآنشناسی اساس کار بوده و این امر در حوزه بینالمللی نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه اهل بیت (ع) با اشاره به ترجمههای قرآن در کشورهای دیگر و حتی غربی، گفت: اولین ترجمه غیر اسلامی قرآن به نقد از تثلیث پرداخته است، همچنین در قرن ۱۱، این کتاب آسمانی به زبان فرانسوی ترجمه و پس از آن توسط کلیسای کاتولیک مادرید نیز به زبان اسپانیایی ترجمه شد.
حجتالاسلام جازاری اظهار کرد: حوزه مطالعات قرآنی بسیار گسترده است و کسانیکه به دنبال فهم قرآنی هستند باید بدانند این رشته هرگز تمام نمیشود و دانشجویان هرروز با ابعاد جدیدی از آن مواجه خواهند شد.
وی درباره توجه دانشگاههای کشورهای خارجی به قرآن اظهار کرد: در بروکسل بیش از ۶۰ مدرس در حوزه مطالعات قرآنی و ۷ دانشگاه مطرح سوربن در زمینه قرآن شناسی فعال هستند.
رئیس دانشگاه اهل بیت (ع) در پایان خاطرنشان کرد: آثار قرآن باید در زندگی شخصی همه ما ساری و جاری باشد، باید شاهد عطر ملکوتی قرآن در زندگی خود باشیم، نمیتوانیم ادعا کنیم که با محتوای معنوی قرآن آشنا هستیم اما تحت تاثیر آن قرار نگرفتهایم. باید به هر کسی که در حوزه پژوهش قرآنی و کسانیکه حامیان و بانیان این امر هستند افتخار و حمایت کرد.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/