دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 دی 1400 - 08:56
بهشتی:

محصولاتی که ارزبری بالایی دارند، در معاونت علمی شناسایی می‌شوند

سرپرست معاونت نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی گفت: محصولاتی که ارزبری بالایی دارند شناسایی می‌شوند تا شرکت‌های دانش‌بنیان آنها بومی‌سازی کنند.
کد خبر : 630371
دانش‌بنیان



محمدحسین بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا در خصوص برنامه‌های آینده‌ معاونت نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به این که طی سال‌های گذشته فعالیت‌ها و ماموریت‌هایی در این معاونت شروع شده که ادامه پیدا می‌کنند، بیان کرد: سیاست کلی معاونت علمی رفع نیازهای اساسی کشور است. در این معاونت محصولات مورد نیاز کشور به خصوص مواردی که ارزبری بالایی دارند و می‌توانند هزینه سنگینی را به مردم تحمیل کنند، شناسایی می‌شود. معاونت نوآوری و تجاری‌سازی این موارد را در صنایع مختلف مانند سلامت، کشاورزی و حمل‌ونقل احصا شده و در صورت تامین اعتبارات لازم انجام می‌شود.


سرپرست معاونت نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری افزود: در مرحله بعدی از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم تا محصولات مورد نیاز کشور را طراحی کرده و بسازند. شرکت‌های خوبی در این حوزه فعالیت دارند که دارای پتانسیل بالایی در طراحی و ساخت محصولات فناورانه هستند. معاونت از شرکت‌های تی‌آرال سه (TRL) حمایت می‌کنند تا به تی‌آرال هفت برسند، تی‌آرال هفت به این معناست که نمونه محصول اصلی را بسازند، تاییدیه‌های لازم را از سازمان‌های مربوطه اخذ کنند و آماده تولید انبوه باشند. وقتی شرکت دانش‌بنیان به این مرحله رسید وارد سیستم دانش‌بنیان می‌شود و می‌تواند اعتبارات لازم را برای تجاری‌سازی از صندوق توسعه ملی یا صندوق نوآوری و شکوفایی بگیرند.


انتهای پیام/۴۰۲۱



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب