اخراج یاهو از چین
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، دولت چین پس از مدتها درگیری با یاهو سرانجام مجوز فعالیت این شبکه اجتماعی را ابطال و نمایندگان یاهو را از این کشور اخراج کرد. دولتمردان چینی در چند سال گذشته بارها یاهو را به نقص قوانین سایبری این کشور متهم و اسنادی از نقض حریم خصوصی در این برنامه منتشر کردند.
مدیران یاهو هیچگاه این اتهامات را تأیید نکرده و مدعی شدند دولت چین محدودیتهای زیادی را برای تبادل آزاد اطلاعات ایجاد میکند. از طرفی گروهی از کارشناسان فناوری معتقدند دلیل اخراج یاهو بیارتباط با تنش فناوری چین و آمریکا نیست. در واقع چین با اخراج یاهو خواسته است هشدار جدی به طرف آمریکایی در خصوص نحوه فعالیت شرکتهای فناوری چینی در غرب بدهد. دولت آمریکا با وضع تحریمهای شدید برخی از شرکتهای فناوری بزرگ چینی از قبیل هوآوی را از فعالیت در این کشور محروم کرده و به تمامی شرکتهای آمریکایی دستور داده است تبادلات تجاری خود را با هوآوی قطع کنند.
بر اساس گزارشهای بینالمللی به دلیل وابستگی هوآوی به بازار آمریکا تحریمهای ظالمانه این کشور صدمه شدیدی به قراردادهای تجاری و همکاریهای بینالمللی هوآوی زد و باعث شد حجم صادرات و فروش محصولات این شرکت برجسته چینی در سراسر جهان کاهش پیدا کند. مقامات آمریکایی همواره مدعی هستند چینیها با جدیدترین ابزارهای فناوری قصد جاسوسی و نفوذ به سرورهای امنیتی را دارند. پیشتر شرکتهایی نظیر گوگل، لینکدین و مایکروسافت به دلایل مختلف از چین خارج و یا اخراج شدند و به نظر میرسد هیچکدام از این شرکتها حاضر به تبعیت از قوانین رگولاتوری چین و احترام به حقوق کاربران این کشور نیستند.
بلندپایهترین مقامات سازمان تنظیم مقررات چین اعلام کردند زیرساختهای این کشور آمادگی کامل برای ارائه خدمات به کاربران را دارند و هم اکنون مرورگرهای چینی خدمات مطلوبی را عرضه میکنند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/