چینیها بهدنبال شناسایی موجودات فرازمینی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، قرنهاست که انسانها به دنبال نشانهای از بیگانگان در خارج از کره زمین هستند و در چند دهه گذشته به واسطه توسعه روزافزون فناوریهای فضایی تلاش برای شناسایی ردپای فضاییها افزایش یافته است. سازمان فضایی چین تلسکوپ رادیویی عظیمی را طراحی کرده است که هر نوع سیگنال بیگانهای در منظومه شمسی را تشخیص داده و میتواند اطلاعات دقیقی از حیات فرازمینی ارائه دهد.
اگرچه این اولین بار نیست که سازمانهای فضایی از تجهیزات پیشرفته برای ارتباط با بیگانگان و شناسایی هرگونه نشانهای از حیات در اقصی نقاط منظومه شمسی استفاده میکنند ولی تلسکوپ رادیویی فست(FAST) توانایی بیشتری نسبت به سایر تجهیزاتی که در این زمینه فعال هستند دارد و میتوان امیدوار بود که در آینده نه چندان دور اطلاعاتی از نقاط تاریک کیهان به دست آورد. در حقیقت استفاده از تلسکوپ FAST را میتوان دروازهای برای ورود داستانهای علمی-تخیلی به صنعت فضایی دانست.
تلسکوپهای رادیویی در هر لحظه از شبانهروز امواج منتشرشده در کیهان را تشخیص داده و برای ردیابی منبع ارسال آن امواج این تلسکوپها سیگنالهایی را به فضا ارسال کرده و نقطه تلاقی موج ارسال شده را بهعنوان محل ارسال سیگنال تعیین میکند. دانشمندان معتقدند تمدنهای احتمالی در منظومه شمسی برای ارتباط با سایر موجودات از امواج الکترومغناطیسی استفاده میکنند ولی ماشینهای فضایی موجود در زمین توانایی شناسایی این امواج را ندارند. امواج الکترومغناطیسی با توجه به طول موج و فرکانس آنها مسافت بسیار زیادی در در کیهان طی میکنند و حتی ممکن است سیگنالی از خارج از منظومه شمسی تا حوالی زمین رسیده باشد. برخی از فرضیات موجود در حوزه اکتشافات فضایی حاکی از آن است که بیگانگان هزاران سال پیش به زمین آماده و تغییراتی را در سیاره آبی ایجاد کردهاند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/