دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 آبان 1400 - 17:16
مخبر:

دانشگاه‌ها در تولید قطعات و مواد اولیه مورد نیاز صنایع ایفای نقش کنند

لوازم‌خانگی ایرانی باید جایگاه خود را در منطقه پیدا کندمعاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به توانمندی دانشگاه‌های کشور در تولید قطعات و مواد اولیه مورد نیاز صنایع خاطر نشان کرد: باید رابطه صنعت و دانشگاه گسترده‌تر شود تا مواد اولیه و قطعات مورد نیاز صنایع و به‌ویژه لوازم‌خانگی با اتکا به توانمندی داخلی تأمین شود.
کد خبر : 618011
مخبر

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور که روز پنج‌شنبه هفته گذشته به‌صورت سرزده به بازار امین حضور تهران رفته و پای گلایه‌ها و مشکلات فروشندگان و خریداران نشسته بود، امروز مسائل و مشکلات آن‌ها را با تولیدکنندگان اصلی این بازار مطرح و از ایشان خواست برای حل آن‌ها چاره‌اندیشی کنند.


وی در این جلسه که مدیران عامل ۱۵ تولیدکننده اصلی بازار لوازم‌خانگی و تعدادی از مدیران صنفی و دولتی حضور داشتند، اظهار داشت: حمایت از بخش تولید با هدف منتفع شدن مردم صورت می‌گیرد بنابراین تولیدکنندگان باید افزایش کیفیت و کاهش قیمت را به‌صورت توأمان مدنظر قرار دهند.


معاون اول رئیس‌جمهور از مدیران عامل شرکت‌های تولیدکننده لوازم‌خانگی خواست نیازها، انتظارات و مطالبات خود از دولت را احصاء و ارائه کنند تا دولت بتواند حمایت‌های لازم از این صنعت را در دستور کار خود قرار دهد تا شاهد تقویت تولید این محصولات و در عین حال کاهش قیمت، بهبود کیفیت و به‌تبع آن رضایتمندی مردم باشیم.


وی افزود: خواسته دولت این است که شرکت‌های تولیدکننده لوازم‌خانگی بتوانند ضمن توجه ویژه به اهمیت صادرات، در سطح منطقه سرآمد باشند و برندهای ایرانی ظرف مدت چند سال، علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، بازار کشورهای همسایه را نیز در اختیار بگیرند.


مخبر با بیان اینکه صنعتی که رقابت نداشته باشد محکوم به شکست است، افزود: صنعت تولید لوازم‌خانگی باید خود را در معرض رقابت چه در داخل و چه در خارج از کشور قرار دهد چرا که ارتقاء و رشد از طریق رقابت ایجاد می‌شود.


معاون اول رئیس‌جمهور از وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز خواست تا سازوکار و برنامه‌ریزی دقیقی برای تسهیل صادرات محصولات لوازم‌خانگی را تدوین و بسترهای لازم را برای توسعه صادرات این محصولات فراهم کند.


وی همچنین مخبر سرمایه‌گذاری برای بهبود کیفیت و افزایش تولید را لازمه حضور صنعت تولید لوازم‌خانگی در بازارهای بین‌المللی دانست و افزود: شرکت‌های تولید لوازم‌خانگی باید با اتکا به اعتمادی که مردم به برندهایشان دارند، مردم را در سرمایه‌گذاری مشارکت دهند و با هدایت نقدینگی موجود در جامعه، خط تولید خود را گسترش دهند و دولت نیز با جدیت از این سرمایه‌گذاری حمایت می‌کند.


در این جلسه که وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز حضور داشتند، ‌ مدیران عامل اصلی‌ترین شرکت‌های تولیدی لوازم‌خانگی کشور گزارشی از ظرفیت تولید و تعداد کارگران خود ارائه کردند و به تشریح مهم‌ترین دغدغه‌ها و نیازهایشان نظیر مسائل مرتبط با مالیات، افزایش قیمت مواد اولیه، ورود کالاهای قاچاق به داخل کشور و مقررات دست و پا گیر و بروکراسی اداری پرداختند.


در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای کمک به تقویت تولید لوازم‌خانگی، مقرر شد مدیران عامل شرکت‌های تولیدکننده لوازم‌خانگی نیازها و انتظارات خود را برای کاهش قیمت ها و افزایش کیفیت به دولت ارائه دهند تا تصمیمات لازم برای کمک به این صنعت اتخاذ شود.


انتهای پیام/۴۱۲۹/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب